שבוע טוב,יש לי שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי ילדה באיכילוב ומי בלניאדו?
    אשמח לשמוע חוויות לכאן ולכאן
7 תגובות
עמוד 1
  • אני בלניאדו. ממליצה בחום רב
  • אני ממש בהתלבטות...כל ההריון תכננתי לניאדו.הבעיה שאני (ברוך השם)עד עכשיו ילדתי די מהר כל פעם,ואני גרה בת"א....אם זו תהיה שעה של פקקים אני לא אוכל לקחת סיכון,ואז איכילוב זו האפשרות השניה.בפרט שכבר עכשיו עם אני פתיחה ומחיקה רצינית.
    אבל אני לא יודעת הרבה על חדרי הלידה שם,איך הגישה שלהם וכו'...
  • אין לי מושג בטוחה שיש פה בנות שיוכלו לתת לך חו"ד.
    איפה ילדת בלידות הקודמות?

• הי!

אני ילדתי באיכלוב ומאוד אהבתי.

עכשיו אני גרה בצפון ומתלבטת אם לנסוע עד איכלוב ללידה.

בהצלחה!

• בבלינסון ובמעייני הישועה.
    לשניהם לא הייתי חוזרת....בלינסון בגלל החדרי לידה והגישה ההתערבותית להחריד(ביציאה מהמעלית כבר שאלו אותי אם אני רוצה אפידורל)
    במעייני הישועה המחלקת יולדות והצוות
    הרגשתי שאני כל הזמן במלחמה,לא הבינו למה ביות,למה הנקה....
  • רק באסף הרופא
    פייס: ortal_hori
  • לניאדו 2 הלידות ולא בגלל הדת כי זה בקושי 10 דק בהליכה איטית מהבית שלי.
    הצוות שם סופר בסדר ומדהים ונותנים שם כבוד ליולדת ויחס מדהים חבל על הזמן אבל שוב יש שעות ויש שעות אם זה שעות מאוד עמוסות אני לא אומרת שאין יחס אבל טיפה קשה יותר לתמרן ולמרות הכל ממש נותנים כבוד.
    לעניין חדרי הלידה יש שמונה חדרי לידה, מקלחת אין אפשר להביא כמלווים את כל העולם ואשתו לחדר לידה. הבנתי שאת דתיה אז כמובן שהמקום שומר על שבת וכו'
    יחס מדהים אחכ באשפוז יש 2 מחלקות אשפוז שאחת מהן ממש חדשה ונראית כמו בית מלון 5 כוכבים.
    אם את רוצה עוד פרטים אשמח לתת לך
    שיהיה בהצלחה ולידה קלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה