שאלת פיטמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה על הבורות אבל איזו פיטמה הכי טובה כשנותנים דייסה בבקבוק?

אמרתן פה משהו על פיטמה מוצלבת ואין לי מושג מה זה

7 תגובות
עמוד 1
  • אני משתמשת עד היום בפטמה מספר 3 של מאמ.
    האמת שחתכתי אותה, אבל אם תוסיפי מעט דייסה (בהתחלה) זה יצא לה יופי.
    לפני שאת נותנת לילדה תבדקי איך זה יוצא..

• פטמה מוצלבת זו הפטמה לדייסות..

זאת פטמה שהחור שלה הוא בצורת X

זה מה שמצאתי באינטרנט

http://www.drugstore.co.il/ShowProduct.asp?product_id=12887&makat=15537&cat_id=255&cat_id0=37&cat_id1=243&cat_id2=255&cat_level=3
  • הפיטמות של מאמ בשיל דייסות זה פיטמה X. חפשי אותה ותראי שכתוב עליה מתאימה לדייסות...

• וואי איזה קטע ניסיתי את פיטמה 3 של מאמ ומיקה כמעט נחנקה.... מסכנה האמת שהיא עדיין יונקת ולכן אם היא שותה בקבוק אז עד עכשיו נתתי לה פיטמה 1 ורק עכשיו העלתי לה למס' 2 ובגלל שרציתי לשלב לה גם דייסה אז ניסיתי את פיטמה 3 והיא נחנקת מהזרם...

טוב נראה לי שנצטרך לעשות את זה בהדרגה כפרוני קטנה אני בנתיים אשאר לדייסה עם פיטמה 3 כי יוצא טוב וזה לא זרימה חזקה כמו X

תודה

ושיהיה שבוע טוב...

• אמילי עברה לבקבוק רק לפני כמה ימים והיא הייתה גם בפטמה 1 בזמן שינקה..

פטמה 3 זה באמת יותר מדי.

פטמה 2 יהיה לה טוב אבל לא לדייסה, לחלב רגיל או לתמ"ל.

אמילי יותר קטנה ממיקה ופטמה X טובה לה...

תנסי, מקסימום תשמרי לאח"כ
  • אני עכשיו התחלתי להוסיף דייסה ונישארתי עם פטמה 2 והן מסתדרות מצוין עם זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה