האנטומיה של גריי?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך רואים? אין מגהוידאו יותר.......... יש לי כמה וכמה פרקים להשלים
13 תגובות
עמוד 1
  • את הצלחת לראות דרך האתר הזה? כי זה לא נותן לי. ביקש להתקין משהו התקנתי ולא עוזר...

• יש עכשיו ב VOD חינם עונות 1-3 אבל

• אני מחפשת דרך האינטרנט אין לי דברים כאלה כמו VOD....
    אה. ועם תרגום
  • איזה פרק את צריכה אני אמצא לך קישור שעובד..
    ראיתי הכל אני מחכה לפרק 16...

[

[
    [
  • יצא פרק 16. כבר ראיתי..

• אני מחכה לתרגום של פרק 16 כדי לראות

תמיד יש להם פגרות ממש סיוט הפגרות האלה
  • אני מכורההההה קשות לתוכנית הזאת.
    בשבוע שעבר הייתי חולה עשיתי מרתון עונה 1 2 ו 3
    יש ב HOT VOD

• אני צריכה את כל עונה 8. ראיתי חלק ממנה אבל אני לא זוכרת איפה הפסקתי אז אני פשוט אראה הכל מהתחלה........

• גם אני אשמח לכל העונה השמינית.
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• פה תוכלו למצוא את עונה 8: פורום דצ'ו

• עדיין אין תרגום לפרק 16
  • למה אין? כבר ראיתי בבוקר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה