אלה שלא ממהרות לתת נובימולים ודומיהם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה?

אתן יודעות משהו שאני לא? אולי אני סתם נרקומנית?
13 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד זה שהילד ילמד להתגבר ולא על כל אפצי' לרוץ לרופא וכאלה.
    אבל אם אני רואה שהילדה ממש סובלת ולא טוב לה ויש חם אז ברור שאני יתן נובימול

• אני לא נותנת כלכך מהר....

חושבת כמו חני.
    קודם כל אתן לה להתגבר על המחלה לבד.... אם היא סובלת או שזה חום שאין מצב שהוא יירד לבד אז אתן....

• לא נותנת על כל דבר אבל אם נראה לי שהיא סובלת מאוד אז אין שום סיבה לא לתת. גם כשיש לה חום אני נותנת כי עוד לא קרה שהחום ירד לבד... עם כל הכבוד לאמבטיות וכל השיטות המסורתיות... זה פשוט לא עובד לאורך זמן אז כמובן שאתן לה נובימול.

• אני אגיד לכן את זה ככה
    כשלי כואב הראש אני לוקחת אקמול
    אז אם נראה לי שלילדה שלי יש כאב איפשהו בגוף אני אתן לה נובימול וממש לא אחכה שהמדחום חס ושלום יראה 38.5. גם אחרי חיסון בשניה שהיא מתחילה להיות נודניקית היא מקבלת נובימול ועד עכשיו ברוך השם בלי עין הרע שתי בנות והחיסונים אצלנו עוברים בקלות יתרה.
    אבל.... לא על כל הצטננות אני רצה לרופא, ממש ממש ממש לא ואפילו רחוק מזה.
    גם עכשיו הילדה שבוע וחצי עם תפרחת ורק אז הלכתי לרופאה כי כבר נגמרו לי האופציות בבית

• אני מאלה שמשתדלות לא לקחת ולא לתת....
    אתמול בדיוק כאבה לי השן וגיליתי שכל מה שיש לי בבית למבוגרים זה כדור אחד בודד של דקסמול...
    ולמה?..כי אני מאמינה ביכולת של הגוף להתגבר,וחום הוא סימן טוב,הוא מעיד שהגוף נלחם,החום עצמו הוא לא המחלה,הוא כבר ההתרפאות של הגוף את עצמו,וככה יוצא שכשמורידים כל הזמן את החום לוקח למחלה יותר זמן לעבור-בדוק.
    וגם,התחושה הלא טובה היא בשלבים שבהם החום עולה או יורד,כשהוא יציב אז התחושה היא לא רעה.(לא טובה אבל גם לא סבל),ככה שכשלוקחים כל הזמן משהו להוריד את החום יוצא שמרגישים פחות טוב,ויותר חולשה.
    מה שכן,בגילאים הקטנים יותר(בנותי בנות 3 ו-5,לא זוכרת מתי קיבלנו פעם אחרונה אקמול או משהו,טפו טפו טפו),כשראיתי שהן ממש סובלות או שהחום היה גבוה כן נתתי,אבל לא במינון שרשום,אלא הרבה פחות,ופלא פלאים,אולי בגלל שהן לא היו רגילות,או כי אפשר גם פחות,תמיד תמיד זה הוריד להן את החום והקל על הכאבים.
    עוד דבר,אנחנו מטפלים בהומאופתיה,וכל דבר הכי קטן שצץ אני בקשר עם המטפל שלנו,ובית מרקחת של הומאופתיה כן יש לי בבית
    ממליצה החום למי שלא אוהבת לתת תרופות רגילות לנסות,עובד על ילדים כמו קסם
    (אגב התפרחת סיוון,הייתי מנסה הומאופתיה,זה יכול מאוד לעזור!)
  • שושה את צודקת
    כבר חשבתי לקחת את שתי הבנות להומאופט - ללהב יש אסטמה של העור ברמה די גבוהה ואיך שזה נראה כנראה גם לנועם זה יהיה

• טוב, בתור מי שנושמת מדע אני לא מחסידי ההומאופתיה...

• קרן כל מילה בסלע
    חוץ מעניין ההמואופטיה כי כשכבר כלום לא עוזר ברפואה הקונבנציונלית אז אין מה להפסיד מלפנות למשהו אחר

• החום מראה אומנם שמשהו לא תקין בגוף אבל (ובעיקר) זו דרכו של הגוף להתמודד עם מחלות ואת היכולת הזו כדי לפתח ולאפשר ככל הניתן, זו דרך נוספת לפתח את המערכת החיסונית.
    אצלנו בבית נותנים מורידי חום/משככי כאבים עפ"י תחושת הילד ולא עפ"י מה שמראה המדחום , ז"א אם מרגישים רע ואין חום - ניתן, אם מרגישים טוב ויש חום - לא ניתן וכמובן אם יש חום ומרגישים רע ניתן.....
    אם מסתכלים על טובת הילד לאורך זמן - עדיף לא לתת על כל חום אקמול ושות'.

מעבר לזה - ראיתי שיש בנות שנותנות אינהילציה על כל דבר - אינהילציה עושים אך ורק עפ"י הוראת רופא!!!

• קרן, גם אני מחזקת אותך. הומאופטיה עשויה לעזור מאוד לפעמים, אבל לעולם לא במקום רפואה קונבנציונאלית אלא רק בנוסף. לפחות לדעתי

• ילד רגוע אמא רגוע
    שלנו כואב אנחנו גם מרגיעים את הגוף באקמול, ילד שכואב לו כואב לו יותר ממבוגר הוא לא מבין את הכאב ולמצוא דרך להתגבר עליו , בשביל זה אנחנו לצידו ואם מה שירגיע אותו זה אקמול אז הוא יקבל אקמול
    אני לא נותנת לילד שלי להיות עם חום יש חום נגשים לרופא ואם החום נמשך יותר משלושה ימים הולכים שוב לרופא.
  • בדרך כלל אני לא ממהרת לתת אקמול/ נורופן אלא אם:
    יש חום מעל 38.5
    או שהילדה נודניקית ברמות שאי אפשר להרגיע
    אני לא חושבת פעמיים ונותנת, למה שהיא תסבול??
    אם לי יש חום אני כן אקח אקמול, ואם אני נודניקית- סימן שמשהו מציק/ כואב ואני גם אקח אקמול.
    אקמול זה לא רק לחום אלא גם לשיכוך כאבים מי ששכחה!

• ענבר-
    להאמין ביכולותיו המופלאות של הגוף זו ממש לא תפיסה רוחנית.
    וכמובן שכשצריך,כמו שכבר כתבתי נתתי אקמול,ועד היום מחזיקה בבית ומחליפה אם פג תוקף למרות שזה ממש לא בשימוש.
    אבל,הומאופתיה זה לא איזה ניו אייג' רוחני,זה נוציא אותנו כמה וכמה פעמים ממצבים מאוד קריטיים.
    וכן אני משתדלת לא לתת אנטיביוטיקה,מהניסיון שלי עם הבת הגדולה,הרופאים הרבה פעמים דוחפים את זה סתם(ולפעמים גם לא...)
    הבת שלי במשך חורף שלם קיבלה יותר אנטיביוטיקה ממה שאני שקיבלתי כל החיים כי שום דבר לא עזר והיא כל הזמן הייתה חולה,כל הזמן אינהלציות ואנטיביוטיקה.
    עד שהחלטתי שדי.ראיתי שזה פשוט גומר לי את הילדה.
    הלכתי להומאופת והוא פשוט שינה לנו את המציאות,הוא החזיר לי את הילדה במתנה!
    תוך 3 ימים היא התחילה לחזור לעצמה.זה היה תהליך ארוך של 3 חודשים עד שהיא ממש החלימה,וזה היה שילוב של תרופות ות**** מאוד מוקפדת,אבל מאז,בן פורת יוסף הילדה הזו,גם כשהיא חלתה,שיעול,או אפילו דלקת ריאות לא מקבלת כלום קונבנציונלי,ויוצאת מהמחלה תוך יומיים שלושה גג.(טפו טפו טפו שאני לא אפתח עין עכשיו...)
    אז מה אני אגיד בנות,כל מה שאני אומרת זה מהניסיון שלי עם הבנות שלי.
    ואגב-גם ההומאופת תמיד מנחה אותנו שאם החום מגיע ל-X לתת אקמול רגיל,בגלל שהן קטנות.
    אבל צריך לדעת מתי,אני ממליצה לכולן לחפש על זה קצת מידע ברשת.גם אם תחליטו להמשיך לתת מיד מיד אקמול יהיה לכן מידע חשוב.
    בהצלחה לכולן ורק בריאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה