דרושים מתכונים למאפינס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חשקה נפשי במפאינס (תפוחים , בננות או כל מה שיש לכן מומלץ ...)
    תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • ועוד שאלה- אני מכינה מאפינס בחד פעמי , אבל רוצה לקנות תבנית סיליקון למאפינס. אני קצתלא יודעתמאיפה לקנות כדי שזה יהיה סוג טוב והסיליקון יהיה אכותי ולא יפריש חומרים בתנור .... אשמח להנחיות
  • לגבי הסיליקון- לא יודעת!
    אני לא מתחברת לתבניות סיליקון..

לגבי המאפינס- כל עוגה את יכולה להכין כמאפינס..
    אני אוהבת להכין עוגת בננות ושוקולד צ'יפס כמאפינס.. הכנתי את זה לחברה שלי אחרי הלידה וזה יוצא חמוד.

המתכון-

100 גר' מרגרינה (אני שמתי פחות)
    2 ביצים
    1 1/4 כוס סוכר
    2 כוסות קמח+ אבקת אפייה
    3 בננות מעוכות (אפשר יותר)
    3 כפות שוקולד צ'יפס..

מערבבים קודם- סוכר, קמח, אבקת אפייה, ביצים.
    מכניסים את הבננות והשוקולד, ומעל את המרגרינה, מערבבים,
    מחלקים לתבניות מאפינס משומנות ואופים עד שמשחים
    (תלוי איך אוהבים, עידו אוהב עוגות רטובות אז אני משתדלת לא לייבש אותה מידי..)
    בתיאבון
    [
  • יש מלא מתכונים למאפינס יש באתר של קארין גורן לא מזמן אני נתתי אחד טוב עם סירופ שוקולד לעירית ובקשר לתבניות סיליקון לא נראה לי שיש משהו לא טוב בנושא או שאין לי מושג
  • תודה על המתכון פיתוש
  • יאלה פנינוש אני מחכה לעוגות טובות
  • http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2198689
    יקירתי זה בלוג של חברה מהעבודה ניסיתי כמה דברים ויצא לי מעולה

• אני גם מאוד אוהבת לאפות..
    אבל הבעיה היא שמישהו צריך לאכול את זה!!!
    ואז לא ניכנס בדלת ל הבית..
    [
  • גנית תודה !!
    פתוש- אני בהחלט בדרך הנכונה לשם (לא להכנס בדלת ...)חח צריכה למצא עבודה דחוווף!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה