טיול - יש רעיון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בשעה טובה בעלי גומר את המבחנים ויוצא לחופש של שבועיים. אנחנו רוצים לקחת את הילדים לטייל קצת. לא נצא ליומיים רצופים אלא אולי יום נחזור הביתה ועוד יום. בכל אופן, יש רעיונות מה לעשות עם איתן? מצד אחד הייתי רוצה להשאיר אותו אבל מצד שני אין שום מצב שאני שואבת באמצע טיול! הרבה יותר קל טכנית להניק. לא צריך מקום "להתחבא" בו ואח"כ גם לאחסן את החלב השאוב.......
    יש רעיונות יצירתיים שלא חשבתי עליהם?

19 תגובות
עמוד 1
  • אם את מתכננת לקחת אותו איתך אז הייתי ממליצה לא לצאת לטיולי שטח...אלה למקומות מסודרים עם שירותים וכו'...
    גם לא מקומות שיכול להיות קר למשך זמן
  • אני לא יודעת לגבי השאיבות
  • אחלה רעיון לטייל סתם ככה אבל לגבי השאיבות תשאבי לפני שתצאו מהבית וכשתחזרו אין ברירה לא נראה שמזה יירד החלב.

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לא חוששת שירד החלב אלא שאני אתפוצץ....

• מלון דן באשקלון - מלון סוף הדרך לילדים
    לא יקר
    לא רחוק
    מספק את השינוי באמצע השגרה , יש גמבורי ענקקקקקקקקקק, בריכה מחוממת
    תבלו
  • בשאיבה הבאה תצא כמות כפולה מקסימום

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • היי!!! אני זוכרת שהיה לנו טיול בשכבה והייתי חייבת להצטרף לכיתה שלי, פשוט לא שאבתי אלא כל כמה שעות (2-3, או כשהייתי מלאה. לא חיכיתי לפיצוץ..) "קפצתי" לביקור בשירותים או במקום סגור כלשהו וסחטתי ידנית. את יכולה גם להביא מגבת גדולה (או ענקית אפשר גם

• אתם מוציאות לי ת'חשק מלהניק..
  • הדס- הכיף של לצאת לטיול ולהנות הוא פחות מהכיף בלהניק, לדעתי

• קודם כל הרשי לי להתרגש-
    יווווההההווווו

סוף סוף הוא בחופש! ומבלה איתכם..!!

דבר שני- כשאמונה הייתה בת חודש וחצי יצאנו לטיול בצפון ל- 3 ימים..
    לילה אחד לינה באכסנייה
    לילה שני- לינת שטח..
    היה מעולה!!
    מה תינוק בגיל כזה צריך יותר מאמא שלו לידו?
    אפשר לקחת מנשא לכל מקום, אם כבד- יש בעל!!

אני הייתי לוקחת..
    תסעו דרומה, הדרום מהמם...
    או לאיזה נחל בצפון, משהו שהקטקטים יכולים לעשות גם ולא יהיו כולם על הגב שלכם בסוף..
    או שתסעו לאיזה פארק משחקים בשביל הילדים בשילוב פיקניק- אחלה!!

תהנו!!!!
  • מסכימה עם עמית
    פייס: ortal_hori
  • עמית אבל בטח היה קיץ לא? לינת שטח בשלב זה לא מתאים... עם טל היינו בצפון בקמפינג כשהיה בן חודשיים. עשינו את המג'רסה את התנור רבצנו בכנרת היה סוףףףףףףףף
  • כן, זה היה אוגוסט.. היה חחחחחחםםם...
    אבל מה שהתכוונתי להגיד זה שלא נורא לקחת בכלל!!
    ואם שרדנו בשטח- אפשר לשרוד בכל מקום..
    [
  • יש לי תינוכיס הוא גם מחמם וגם איתן ישן בו כל היום

• כותל, רק ההליכה מהחניה לכותל וחזור עם ילדים זה חצי יום..
    [
  • צ' - להזכיר לך מה זה אמצעי מניעה?.....
    פייס: ortal_hori
  • עוד לא הייתי אצל הרופא נשים אז אני בנתיים בלי כלום................

• וואי עשיתן לי חשק לטיול!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מילנה דוקא זה הזמן למלון! במילא אתם לא בבית אז לפחות שמישהו יעשה לך מסג' ויפצה אותך על זה שאת לא בבית כבר הרבה זמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה