זהו התחיל הבלגן של ליל הסדר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אוף אוף
17 תגובות
עמוד 1
  • סרט ידוע, לכולם יש מלחמות כאלה ואחרות בחגים. אבל מה בעלך אומר? תחליטו ביניכם מה טוב לכם, לא מי יהיה או לא יהיה מרוצה, כי אם לאמא שלך לא אכפת, אז?

אבל לנו אין מלחמות

• אמא ויותר אבוא בשמחה
  • למה שלא תקחי יוזמה ותנסי לארגן ליל הסדר משותף?
    תעלי את הרעיון כמו שאמרת לחלק מי עושה מה כדי שאף אחד לא ישאר רעב ויהיה יותר נחמד.

אנחנו לא יכולים להתארח כי הבנות שלי חייבות לישון בבית אחרת הן מאבדות את הצפון.
    המשפחה שלי אשכנזית אז הם לא יכולים להתארח אצלנו בפסח, והמשפחה של בעלי ענקית בלי עין הרע אז גם אותם אי אפשר לארח מחוסר מקום, כך שאנחנו לבד וכל שנה מארחים חברים.

אנחנו ירושלמים
  • אין מצב שתפתיעי ותעשי אצלך?
    תזמיני את כולם אלייך,תבקשי מכל אחד להביא משהו,ככה לא יהיה לך עומס,
    תקני כלים חד"פ יפים,וזהו.
    אם לא ירצו תגידי באופן ברור שאת לא רוצה להשאיר את ההורים שלך לבד,אז אם לא באים כולם אלייך את הולכת להורים שלך.(אם זה כמובן מקובל על בעלך...)
  • האמת שזה רעיון באמת מצוין , תסבירו לצדדים שמכיוון שכל אחד כאילו "לבד"
    תעשו אצלכם ביחד, וכל אחד יעשה 2-3 דברים כי בכל זאת זה נטל ...
    ואני לא קוטרית.אני רק מוציאה אגרסיות .והכי טוב פה
  • פעם חשבתי להזמין אבל אין לי מקום וזה באמת מלא דברים להכין כי הם רגילים לאוכל אחר מאיתנו גם הם אשכנזים אבל יותר רגילים להרבה סלטים והם לא אוכלים קטניות שזו בכלל בעייה ועכשיו אחרי שהיא כבר הזמינה היא תיפגע מאוד מאוד מאוד ותעשה סרטים מפה ועד טלפלא שאני הורסת לה וגם בעלי דיי עקשן בכל מה שנוגע למשפחה שלו נראה לך שנלך להורים שלך וכו'
    וחברים הייתי שמחה להזמין אבל החברים שלנו כבדים גם לגבי בילויים של שבתות ביחד הם מחוברים למשפחה שלהם

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני לא חושבת שחברים כבדים כ"כ, כל אחד מעדיף לעשות אם המשפחה שלו, אין מה לעשות חגים זה זמן משפחתי.
    אנחנו עושים בד"כ עם חברים שאין להם משפחה בארץ, השנה המשפחה שלהם באה לארץ, אז אנחנו עוד חושבים את מי נוכל להזמין השנה, למרות שגם אם לא נמצא, לא אכפת לנו, אנחנו משום מה לא מרגישים "לבד" כשאנחנו ביחד רק אנחנו
  • זו בהחלט רגשה שלכם אמא ויותר וכל הכבוד שככה. עוד נחשוב בעניין למרות שהם אלופים בהעלבויות ואמרתי אחרי שהיא כבר הזמינה יהיה סרט ואם אני אשתף את אמא שלי בעניין שבא לי היא תגיד בשביל מה? כי לא בא לה עליהם
  • תסבירי לאמא שלך שזה בשבילך, שאת לא רוצה את הבלאגן הזה לפני החגים שאמורים להיות כייפים.

אני תמיד בדעה של להסביר הכל, גם אם יודעים שזה לא יעזור, אבל לפחות את יודעת שאמרת, ואם את מרגישה שאת כאילו מקריבה פה סוג של קורבן, סוג של ויתור, אז לפחות שיבינו על מה ולמה את מוותרת.

• חחחח
  • חחח פנינה... אעלק לא קוטרית, רק מוציאה אגרסיות... אהבתי!!!
  • אין מה לעשות. זה מצב של לוז-לוז סיטואיישן
  • גם אצלנו זה סרט..
    בעיקרון עושים שנה / שנה אבל אצל הורי ממש חוגגים ליל הסדר לפי ההגדה
    ואצל בנזוגי סתם עושים ארוחת ערב... בהתחשב בזה שאחותו לא מדברת איתי - אולי יש סיכוי שגם השנה נעשה אצל ההורים שלי
    אני מחכה עם זה לממש לפני החג
  • אצלינו אין מלחמות
  • ואני תמיד אומרת "גם זה יעבור"
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• גם אצלנו אין בעיה בחגים עושים ביחד שני הצדדים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה