מודאגת - הריון ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני בת 26, נמצאת בהריון ראשון :) שבוע 9.

הבעיה שלי היא - שאני כל הזמן אוכלת סרטים על ההריון, אני מפחדת כל כך על בריאות העובר שלי.

מאז שנכנסתי להריון רק שמעתי דברים מפחידים פה ושם. כמו שזאת הפילה או שלזאת לא היה דופק לעובר שלה.

כל מיני דברים, ומאז נתפס לי בראש הפחד הזה.

למרות שבתחילת ההריון עשו 2 בדיקות וראו דופק והכל היה בסדר כל הבדיקות הראשונות יצאו תקינות ברוך השם.

אבל למה אני כל כך שלילית? אני כל הזמן רק מפחדת.
    זה קרה למישהי מכן? או שאני סתם שלילית?

בנוסף לפעמים יש לי כאבים כמו כאבי מחזור... אני יודעת שזה נורמלי ואין מה לעשות.

איך אני יוצאת מהשליליות? יש לי עוד שבועיים עוד בדיקה ואני מתה כבר שהבדיקה הזאתי תגיע... בע"ה בבדיקה הזאתי אני אמורה להיות כבר בשבוע ה-12.

13 תגובות
עמוד 1

• עברתי, עברו פה, ועוד יעברו בעתיד בדיוק את מה שאת מספרת.
    מרגע שרואים 2 פסים גם מתחילה החרדה והדאגה... אחרת איך ניהיים אמא?

החששות שלך מובנים מאד כי בכל זאת, פעם ראשונה .... לא יודעים לא מבינים והרי יש דברים שלא תלויים בנו....

הכי חשוב והכי בריא לך ולעובר זה לחשוב מחשבות טובות, לדבר על החששות (להוציא אותם ממך) פה או בקרב חברותייך/ משפחה ללכת לכל הבדיקות ולעשות מה שצריך....

ברוכה הבאה אגב...

• מאמי זה מוכר וידוע וקורה לכולן...

• קודם כל ברוכה הבאה והמון המון מזל טוב!!
  • את לא יחידה... הדאגה מתחילה מהרגע שנכנסים להריון וממשיכה החרי הלידה

אני בהריון הראשון הייתי בדיוק כמוך.. הייתי מבלה המון במיון נשים בבריאות האישה...
    תעשי גם את את זה עדשתתחילי להרגיש את העובר..
    המשך הריון קל ותקין.
  • מזל טוב וברוכה הבאה!
    גם אני הרגשתי כמוך,ופשוט החלטתי שאני זורמת ונותנת לדברים להתפתח לבד,מתפללת לאלוקים ועושה את מה שאני יכולה לעשות.
    מה שאת מתארת זה טבעי ונורמלי ואני בטוחה שרוב הבנות מרגישות ככה,
    תנסי לחשוב חיובי,שהכל בה יהיה בסדר! ומה שצריך להיות-יהיה.
    הכול מלמעלה! תעשי את ההשתדלות שלך, תנוחי,תאכלי טוב ותהני מהרגעים הקסומים...
    זה עובר כל כך מהר
    בעזרת ה הריון קל ומשעמם ובהצלחה!
  • כל כך מוכר. אבל את חייבת לנסות ולחשוב מחשבות חיוביות. דאגות וחששות עוברים לעובר וזה לא טוב.
    אין ספק שהריון זה דבר מלחיץ. בעיקר בהתחלה כשאת עדיין לא מרגישה את העובר ולא יודעת מה קורה איתו.
    אני לא רוצה להלחיץ אותך אבל את חושבת שאחרי הלידה זה עובר? ממש לא. אז את כבר דואגת לתינוק קטן. וככל שהוא גודל, הדאגות גודלות איתו. כל פעם למשהו אחר. אבל זה שווה את הכל.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה....

איכשהו לקרוא את התגובות שלך אכן הרגיעו אותי.

אמא שלי כל הזמן אומרת לי לצאת מהשליליות ולזכור שכל הריון הוא אחר... ושאני לא יכולה להשוות את עצמי לנשים אחרות.

יש לי בחילות מדי פעם, כשאני מתקלחת במים חמים אני מקיאה מיד אחרי זה, אני עצבנית, אני בוכה הרבה, אני לא מסוגלת לאכול כמעט כלום, ולא להריח שום דבר. ואני מודאגת מזה.

אמרו לי שזה די נורמלי בעיקר ב-3 חודשים הראשונים.

בכל אופן, אני שמחה שנרשמתי, ותמיד כשאני ארגיש רע ויהיו לי מחשבות רעות אני אזכור שיש לי אותכן :)

* וכתומית - תודה על הכתבה... בהחלט עזרה לי.... :)

מעכשיו רק מחשבות חיוביות ומאחלת לכולנו הריון תקין. בע"ה.

• הייי בובה מזל טוב וברוכה הבאה....

מאמינה שכול אישה כמעט עברה ועוד תעבור את מה שאת מדברת עליו

אני אישית בהריון הראשון היתי בחרדות מוות...
    אפילו בין הבדיקת דופק (שבוע 7) ועד השקיפות (שבוע 12)
    עשיתי בדיקת דם לבטא לראות שהכול בסדר

• המון המון המון תודות על התגובות המחממות.

מעכשיו רק מחשבות חיוביות וטובות זהו!!

וטליה יקירתי, אני לא רוצה להיות כל הזמן במיון כדי לראות שהכל בסדר.

אני לא רוצה להיות אובבסיבית להריון הזה אלא להנות ממנו ומהחוויה של ההריון הזה.
    ושוב תודות ענקיות לכל המגיבות. אין לכן מושג איך עשיתן לי את היום ובכלל...

• כתומיתתתתתתתתתתת ביג לייק על הלינק

דבר שני , st
    החיים מלאי דאגות וחרדות
    צריך פשוט לזרום ולתת לדברים להסתדר בעצמם
    הרי מה שצריך לקרות יקרה .

המון הצלחה
  • איך אני שמחה שאהבתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה