-
לנו אין טלויזיה בחדר ילדים .לא שיש מקום אבל גם אם היה מקום לא היינו שמים .
אלף, כי אני חושבת שהם קטנים ,ואין לא להם ולא לנו צורך או רצון שהם יתבודדו בחדר שלהם ..הם יכולים לראות טלויזיה מלאאא זמן , ואת הזמן הזה רצוי שיהיו בסלון - איתנו ..אפילו אם הם רואים טלויזיה בסלון, הם עדיין "איתנו" והם מרגישים את הנוכחות שלנו.
אני למשל גם לא חושבת שבגיל מאוחר יותר יהיה להם מחשב בחדר..אבל כמו שחברה אמרה לי , שנגיע לבית ספר , ונראה איך אני ארגיש...
-
אין לנו טלויזיה בחדר ילדים.
למה?
הרבה סיבות, יש אצלנו הגבלה על הזמן שאפשר לראות ביום, וזה תמיד בשעות הבוקר או הצהריים, ואני רוצה לראות מה הן רואות וחוץ מזה בשביל מה בחדר? שם זה אזור משחקים ושינה, למה לערבב?
-
אין ולא יהיה בזמן הקרוב רחוק
אני אוהבת להגביל בטלווזיה , אני לא רוצה שהם יתבודדו בחדר ויהיו שם כל היום זה לא המטרה
מה שכן אני בעד לעשות להם חדר משחקים ושם לשים להם מחשב עם טלווזיה אבל זה עדיין בגדר התכנון
-
אין לגאיה בחדר
יש לנו חדר משחקים עם מחשב ואם היא רוצה לראות משהו אני שמה לה במחשב, אבל זה לעיתים ממש רחוקות.דווקא לא כל כך בא לי שהיא תשב בחדר משחקים כדי לצפות בטלויזיה.חדר משחקים משמעו לשחק לא?
בחדר שלה נשים לה שתגדל...לא רוצה שהיא תתרגל להירדם עם טלויזיות ותשב במיטה לצפות...מעדיפה שהיא תשחק בחוץ...
כרגע היא רואה בסלון...
-
יש ועוד איך
פייס: ortal_hori
-
אצלנו אין וגם לא יהיה בשנים הקרובות עד שהאיש שלי לא יוכל לעמוד בפני תחנוני הבנות
-
בבית הקודם היה לגדולים בחדר, הגבלתי מה לראות, כמה ומתי.... עכשיו שעברנו בעלי לא רוצה לשים בחדר , אני עדיין מתלבטת אם לעשות בין החדרים שלהם פינת משפחה ולשים שם או לשים להם בחדר
-
לנו אין מהסיבות שכתבו לך,
אין לנו גם בחדר שינה שלנו...
אני נגד טלוויזיה בחדרים
-
אין...
לא אוהבת את הבהייה הזו בטלויזיה לילדים....
-
אין לנו טלויזיה בחדר הילדים. האמת שיראה לי מה זה מוזר להכניס לשם טלויזיה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
לנו אין טלויזיה בכלל. בשביל מה זה טוב?
-
לא. אני לא בעד טלויזיות בחדרי שינה.
בחדר השינה שלנו יש טלויזיה, ואני יכולה לספור על אצבעות כף יד אחת כמה פעמים הדלקנו אותה....
הטלויזיה בסלון בהחלט מספיקה לכולנו
-
גם אצלנו אין... מקווה שזה ישאר ככה עד הצבא בערך
-
וואוווו..רק אני היחידה ששמה להם טלוויזיה בחדר?
לפני שהולכים לישון,הם רואים חצי שעה דייגו ואני מכבה את הטלוויזיה בשעה 20 בדיוק.
לפעמים הם כל כך עייפים שאני לא מדליקה בכלל....
אבל אני זוכרת בתור ילדה שראיתי טלוויזיה ולא קרה לי שום דבר רע...

-
אין, ולא תהיה...
אני נגד טלוויזיות בכל מקום... בעיקר בחדר ילדים
יש לנו 2 טלוויזיות: בחדר ההורים ובסלון. זהו.
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
חכו שהילדים יגדלו, ואז רוב התשובות יהיו שונות...
-
בהמשך אנחנו נשים שם טלוויזיה ..
.
לעת עתה יש בסלון ובחדר שינה שלנו .
-
אין לנו טלויזיה בחדרים בכלל רק אחת בסלון
וגם היא עם ממיר של ערוץ 1,2,10, שדולקת רק בלילה כשהילדים רדומים
ולילדים אני בעיקר שמה דיסקים שהם אוהבים,
תסלחו לי אבל הטלויזיה של היום היא פשוט זבל
-
יש לא רואה בזה פסול הזמן היחיד שדניאלה צופה וזה גם רק בדי וי די ולא טלויזיה רגילה אפילו זה משעה שמונה בערב שהיא במיטה לחצי שעה עד שנרדמת במשך היום אין זמן בכלל לטלויזיה
-
בקושי טלויזיה בסלון יש
האמת שהיא אפילו לא בסלון ... היא זרוקה במיזדרון
ומידי פעם מוריה רואה רק DVD
-
אצלי יש בכל החדרים

-
בעיקרון יש לנו שתי טלויזיות (בחדר שינה שלנו וחדר משחקים) רק שהן לא בשימוש