היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מקסימות... חייבת לשתף אתכן במה שהיה לי היום. כל הסופש הייתי עם כאבים חזקים באגן שמאל בקושי יכלתי ללכת... בעלי כמובן נכנס ללחץ וישר רצה לשלוח אותי למיון. החלטתי לחכות עד היום בבוקר ולראות איך ארגיש.. הרגשתי קצת יותר טוב ויצאתי לעבודה. בדרך באוטובוס, פתאום הרגשתי חום בלתי נסבל, לא יכלתי לנשום והרגשתי צמרמורות סחרחורות וראיתי שחור. ואז התעלפתי... כשחזרתי לעצמי דיברתי עם הקופת חולים שאמרו לי לגשת לסניף הקרוב ולהיכנס לרופא משפחה. למזלי, היתה שם גם גניקולוגית מקסימה שהסכימה לבדוק אותי בלי תור. היא נתנה לי הפניה למיון ושאלה אותי אם אני בכל זאת רוצה לעשות אולטרסאונד ואמרתי לה שכן... בקיצור, עשיתי אולטרסאונד וראינו דופק, תנועות הכל תקין ברוך ה׳. ואז... היא שאלה אותי אם אני כבר יודעת את מין העובר וכשאמרתי לה שעדיין לא כי רק ביום שישי יש לי סקירה אז היא שאלה אם אני רוצה לדעת... כמובן שממש ממש התלהבתי ועניתי לה שכן, ולאחר התעמקות של איזה דקה היא אומרת לי ״בלי נדר, 90% שיש לך בת!!!!״ אין לתאר כמה שמחתי באותו רגע... פתאום שכחתי מכל הכאבים ומכל הבוקר המטורף הזה. כמובן שבעלי היה מאושר עד השמיים וכבר רצנו לספר לכולם... עכשיו נשאר רק לחכות עד יום שישי לסקירה ולקוות שזאת אכן בת :) לא יכולה כבר לחכות יותר... שיגיע כבר יום שישי!! חחחח מצטערת על החפירות אבל הייתי חייבת לשתף :)
13 תגובות
עמוד 1
איזה מתוקה!!! אני שמחה שזכיתם במה שרצית....
באמת מתוקה!
איזה כייף ב"ה
מאמוש... תרגישי טוב
את מתוקה אמיתית!!!!
תרגישי טוב ושיהיה המשך הריון כיפי!!!!
אתן מדהימות!! תודה לכולכן...
מאמי, דבר ראשון תרגישי טוב ותשמרי על עצמך
איזה כיף,תרגישי טוב ושימרי על עצמך.....
תרגישי טוב
איזה כיף
איזה כיףףףף יאוווו!!!! לדעת לפני הזמן!
אבל רגע, מה אמרו לגבי הכאבים וההתעלפות?
לגבי הכאבים היא אמרה שכנראה זה רק התרחבות של הרחם שכנראה לוחץ על האגן ולגבי ההתעלפויות היא אמרה שזה שכיח ובכל מקרה נתנה לי סדרה של בדיקות... אבל זה כבר לא עניין אותי :) פתאום הרגשתי מצויין!!! חחח מה אתן חושבות הסיכוי שיש טעות באבחנה שלה ובסוף נגלה שהיא טעתה??