שאלת פירות..........!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה לי....
    אתן כבר יודעות שלא ממש הולך לי עם הטעימות, אופק כבר בת 5 חודשים...
    מה שניסיתי בזמן האחרון, נתתי לה דייסה בכפית על מנת להרגיל אותה לכפעת ולמזון מעט סמיך... לפני כמה ימים הוספתי לדייסה פעם טיפה תפוח מגורד ופעם טיפה בננה...

היום ניסיתי לתת לה רק תפוח מגורד ללא דייסה. שמתי טיפל'ה פתיבר יצא ממש טעים אבל היא עדיין עושה לי לפעמים כאילו רוצה להקיא...

עכשיו אם נגיד אני רוצה להכין תפוח עם בננה יחד, אפשר לשמור במקרר ליום המחרת את החצי בננה וחצי תפוח? או שזה יתקלקל? (אני מתכוונת לשמור את הפרי בשלומותו לא מרוסק...) כי אני נותנת לה חתיכה ממש פיצית מכל אחד...

אגב, ירקות ומאז שהקיאה כ"כ הרבה לא ניסיתי..אני אנסה מחר...

3 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תלוי איזה פרי זה...בננה ואגס משחירים ממש מהר ולכן אף פעם לא שמרתי אותם
    למחרת. אבל תפוח כן הייתי שומרת.
    אני התחלתי רק מבננה ורק אחרי זה הוספתי ושילבתי עוד פירות
    ופתי-בר התחלתי להוסיף רק אחרי שהיא טעמה מגוון פירות (מגיל 6 חוד' בערך)
    בהצלחה ובתיאבון

• תראי בעקרון לי יוצא להכין רק בשבת ואז היא כבר במעון אז אני לא צריכה לשמור.. אבל יש מקרים שאני כן צריכה לשמור, כמו היום כי אנחנו באילת ושמרתי מאתמול בננה אגס ותפוח והם לא השחירו ונתתי והכל היה בסדר

• אני אנסה..... תודה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה