שאלה על משפחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני תמיד לפני חגים רואה את הקיטורים על איפה עושים את החגים
22 תגובות
עמוד 1
  • זה ממש לא ככה אצל כולם
  • שולי ,
    אני מתנצלת מראש - אין לי שום כוונה לפגוע, ואני מתנצלת אם זה יובן כך

השאלה שלך מצחיקה אותי.
    למה?... ככה.
    זה כמו לשאול: "למה יש זוגות שאחרי שהם מחליטים להתגרש, נוצרת מלחמת עולם? מה, אי אפשר להתגרש יפה?... במקרה שלנו - התגרשנו כל כך יפה..."

אז, בשביל מישהו אחד, להתגרש יפה, לא לריב על משמורת, רכוש ומזונות - זה מצב טבעי והוא לא מכיר משהו אחר.
    מזלו/ה.
    לצערנו, יש גם הרבה מקרים אחרים, הרבה פחות יפים.
    כנ"ל בדיוק במקרה של החגים.
    למזלך, התברכת במשפחה שבה חגים מורכבים מכיף נטו.
    לא אצל כולם זה ככה.
    למה? כי אלו החיים, והם לא תמיד ורודים.

(ושוב - אין לי שום כוונה לפגוע בצורה זו או אחרת. הביני את דבריי כפי שהם, בבקשה...)
  • אנחנו 5 אחים בצד שלי
    ו6 אחים בצד של הבנזוג..

אצלנו כולם עם בני זוג (שם אצלם לא מדובר על משפחות קטנות) וחוץ מאחי לכולם יש ילדים
    ואצל בנזוגי יש 3 אחים נשואים עם ילדים

זה עונה לך על השאלה?
  • שמש, לא נפגעתי, אבל איכשהו הרגשתי שאולי אני פגעתי?
  • השאלה שלך תמימה משהו
  • לדעתי לא פגעת

• לגמרי לא פגעת! ולא, אל תמחקי... מה פתאום?...
  • אצלינו זה מאוד מסודר, מחליטים איפה הכי מתאים השנה...
    ואין מריבות ואין תקלות!!!
    השנה לדוגמא אמא שלי לא עושה בבית, אז אנחנו אצל חמתי,
    וזה בסדר לכל הצדדים!!!!
    גם אצלינו אין מריבות סביב החגים...

• סוסו, אם אמא שלך בכל מקרה לא עושה בבית, אז למה שההורים שלו לא יזמינו גם אותה?
  • לי ממש לא משנה....

אצלי במשפחה אנחנו לבד...
    אמא אבא 2 אחים ואני
    שהייתי רווקה חגגנו ביחד. עכשיו כל החגים עושים אצל ההורים שלי
    כי הם לבד..

חוץ מפסח שזה חג שנורא חשוב לבעלי .
    עושים אצל סבתא שלו...
    היו כמה פעמים שאמא של בעלי הזמינה את ההורים שלי..
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • כל משפחה היא משהו אחר.........
    אצלנו למשל אין שום קשר בין הוריי לחמיי, גם לא יהיה...
    לא בגלל משהו, הם נפגשו ארבע פעמים עד כה, אנשים שונים לגמרי, מנטליות שונה.....
    ויודעת מה? לי ממש בסדר עם זה.
    כל משפחה בפני עצמה, נוח לי יותר לא לערבב ולא להתערבב.
    כך שגם חגים לא נחגוג ביחד. אני מעדיפה כך, לא רוצה לעשות זאת להורי - קריאת כל ההגדה, בעברית ובמרוקאית, משעמם, מתיש, אפילו לא טעים....
  • אצלנו לפעמים עושים ביחד
  • בהחלט שאלה תמימה משהו
  • גם לנו אין ריבים בנושא הזה, וזה פשוט מאוד: המשפחה שלי חוגגת את החגים לפי המסורת והמשפחה שלו, לא!
    אז ברור שאני לא מוותרת על החגים ראש השנה ופסח, וגם לו ברור שעושים עם משפחתי.
    אנחנו חוגגים עם סבא וסבתא שלי מצד האמא, וכל הדודים, בני דודים וילדיהם מצד האמא... לפעמים הזמנו גם את משפחתו של בעלי, שרגילים לחגוג את החגים בצמצום (רק הם וילדיהם ולא כל הדודים...).

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בדיוק על זה אני דיברתי היום שהמשפחה קטנה ביותר ולא עושים ביחד
  • גם אני לא פגשתי את הצרות האלה
  • פשוט בגלל הבדלי מנטליות .. צלינו לפחות , אבל זה לא שיש עוינות בין המשפחות ..
    כנראה שלכל אחד נח לעשות עם מישגדל ואיך שגדל ..
  • טכנית- איך אפשר?
    נעשה המשפחה שלי והמשפחה של בעלי יחד- ואז, מה עם המשפחה של גיסתי? גם ביחד?

• לשני הצדדים משפחות גדולות ב"ה!

בלתי אפשרי גם לו היו חושבים בכיוון

• אצלינו בחגים אין בעיה....
    פשוט מהסיבה הפשוטה שבעלי ואני חוזרים בתשובה,והמשפחות שלנו לא.
    אז ברור להם שבחגים,במיוחד בפסח,אנחנו לא חוגגים איתם,כי זה כרוך בנסיעות ולוגיסטיקה שכבדה על כולנו....
    ניסיתי פעמיים להעלות את ההצעה שיבואו אלינו אבל גם אין מספיק לכולם לישון ואני לא רוצה שיסעו בחג בשביל זה,וגם מבחינתם זה תיק,בית כנסת,לשמור את החג כמו שבת...הם רגילים לדברים אחרים ואין לי כוונה לשנות אותם
    עם המשפחה (האהובה והמיוחדת) של בעלי אנחנו עושים ארוחת ערב יחד עם כל האחים של בעלי הילדים וכו' פעם בכמה זמן באמצע שבוע,אצל אמא שלי מדי פעם עושים שבת(וגם אז מצד שמירת השבת הם עושים מאמצים גדולים וזה בכלל לא
    מובן מאליו!),ולאבא שלי נוסעים בחופשים מהגן,בעיקר בקיץ לכמה ימים,בלי שבת.
    בין לבין באים לבקר אותנו כמה שיותר.
    כל אחד גר בעיר אחרת אז זה כרוך תמיד בנסיעות ותכנונים.לא קורה שנפגשים הצד שלו ושלי.לא כי יש משהו,אלא כי שוב,גרים במקומות שונים,טיפוסים מאוד שונים,מרימים טלפון בחגים וזהו...
  • שום חגגגגגגגגג אני לא עושה ולא עשיתי ולא אעשה עם משפחתו
    של בעלי

יש בקושי תקשורת ואם היה לי מספיק אומץ הייתי מספרת לכם
    עוד דברים שהלסת שלכן היתה נופלת לכן .......

זה מה יש
  • יפה , נחמד מאוד ...
    אצלנו זה כבר סלט פירות ענק
    ההורים שלי גרושים ... ונשואים שנית .
    אנחנו 4 אחים , אצל בעלי 3 אחים ...
    כל אחד מאיתנו נשוי לבן זוג שגם לו יש 3 אחים מינ' ... ואז זה כבר להשכיר אולם אירועים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה