שאלה בנושא הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    ממתי בערך צריך להרגיש שיש חלב בחזה?
    הפטמות שלי קשות ונורא כואבות וכשאני לוחצת ממש חזק, יוצא לי קמצוץ של נוזל שומני.
    אמרו לי שבשבוע שאני נמצאת, צריך להיות הרבה יותר חלב ממה שיש לי ושזה אמור לצאת מבלי שאלחץ חזק.
    אני חוששת מזה שלא אוכל להניק בגלל שאני כבר בשבוע 37 ועדיין אין מספיק חלב.
    יש מצב שזה ישתנה עד הלידה? כי אני כ"כ רוצה להניק...
    תודה.
7 תגובות
עמוד 1
  • מי אמר לך דבר כזה
    לי גם טיפה מטפטף לפני הלידה ואחר כך אני כמו מחלבות של תנובה
    אין קשר בין לפני לאחרי - החלב מגיע כ24 שעות אחרי הלידה

ודרך אגב גם אם יש המון חלב זה לא אומר שמצליחים להניק - קחי את זה בחשבון ותתכונני לכל תרחיש אפשרי

• בטח שישתנה!!!! לי לא היה בכלל נוזל בשבועות האחרונים ולא נזל לי אפילו אחרי לידה . ברגע שהילדה מצצה קצת, אז התחיל לנזול והיה לי בשפע...

אז לא מחייב שצריך לנזול לפני הלידה . אל תדאגי. אם תתעקשי ויש לך סבלנות את תניקי כמו גדולה

• לי לא הייתה טיפה וחצי טיפה בשום שבוע של ההריון, וגם בשבועיים הראשונים אחרי הלידה בקושי יצא משהו.

זה רק עניין של סבלנות וכוח רצון, ואם יש לך, אז תצליחי להניק
  • מי שאמר לך את זה לא צודק.

לי בכלל לא נזל חלב ולא שום קולסטרום ושום דבר, סתם היה לי ציצי ענקי.

ואחר כך היה לי גודש נוראי (הייתי שואבת לפני כל הנקה מלא מלא כי אחרת אי אפשר היה לתפוס את הפטמה)
  • אני פשוט מאמינה לכל מה שאומרים לי, כי זה הריון ראשון וכל דבר קטן מלחיץ אותי.
    גם אנשים אומרים לי שהבטן שלי עוד גבוהה ושיש לי עוד מלא זמן עד הלידה ושבלידות ראשונות בדר"כ חותכים את הפתח וזה נורא מלחיץ אותי.
    בקיצור, מקווה לעבור הכל בשלום
    מתפללת יום יום!
    אני טיפוס עדין ולחוץ במקביל................
  • אני עם הבנות לי בקושי יצא משהו בהריון
    ואחרי ההריון ברוך השם זרםםםם והנקתי עד גיל 5 חודשים

• גם לי לא יצא כמעט כלום לפני הלידה... וטפו טפו טפו כמה שעות אחרי הלידה המאגרים התמלאו...
    אני מאמינה שגם אצלך ב"ה הכל יהיה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה