היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תקשרו אלי מהמכון לגבי חלבון עוברי הבדיקה יצאה 1-900 אבל לפי הגיל 1-140 שלפי הגיל זה צריך להיות 1-500 היא אמרה לי להגיע ליעוץ גנטי . היה לי את זה העיליי גם ונאלצתי לעבור מי שפיר בגיל21 למי שלא יודעת זה הריון3 השני היה תקין החלבון יואוו כולי בלחץ מה נראה לכן בנות???
עיליי ונויה אתם האוצרות שלי!!! ועוד אוצר כמוכם בדרך!!!
12 תגובות
עמוד 1
גם מיליוני חיבוקים יהיה בסדר
סיווני תודה
נסיכה
יהיה בסדר מאמי... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
מאמי מיליוני אבל זה בדיקה סטטיסטית אז תורידי קצת מהלחץ יהיה בסדר
זה רק מוכיח שהכל טוב,כמו בכורך,כך תאמיני
מניסיון אצל חברים.... הבדיקות אלו בדיקות סקר.. והן ברובן סטטיסטיקה.. ואם אני לא טועה גם לסטטיסטיקה עצמה יש סטטיסטיקה בקיצור!!! לכי ליעוץ גנטי תאמיני בבורא עולם שלא סתם שם לך את העובריקו הזה בבטן.. והכל יהיה בסדר עם הרבה אמונה בטוב! וחיבוקים?... מיליונים!
חוזרת ואומרת... זה רק סטטיסטי!!! יש המון מקרים כאלו שעשו מי שפיר והסתבר שהכל תקין
נראה לי שב"ה הכללל יהיה בסדר. זו רק סטטי'. תעשי את כל הבדיקות שצריך כדי לשלו. ואנחנו פה לחיבוקים ואצבעות