לא מניקות או מי שהפסיקה בגיל צעיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החלתטי שאני מתייאשת, בגיל כמעט 3 חודשים אני רוצה להפסיק להניק.
    התינוק שלי לא ישן כל היום ואם ישן אז רוצה על הידיים ואם במיטה אז לרבע שעה. אני לא יודעת מה מציק לו או אם הוא רעב למרות שעולה יפה במשקל. בקיצור, גם כדי לדעת כמה הוא אוכל ושלא חסר לו וגם כדי שאוכל לקבל עזרה ואחרים יוכלו להאכיל.
    ניסיתי לתת סימילק אדוונס (כבר פעם שניה) והוא הקיא המון. כשנולד בבית חולים קיבל מנה סימילאק וגם בגיל חודש וחצי והיה בסדר. התקשרתי לשאול את הרופאה אם הוא רגיש לחלב ואם אני צריכה להפסיק לאכול חלבי והיא שללה על הסף, את לא עובדת - תניקי ! וכל מי שאני מדברת איתו אומר שלא כדאי ויהיו גזים ומחלות וזה הכי טוב לתינוק. מה עם מה שטוב לי ולשאר המשפחה ?
    בקיצור, אני שואלת אתכן איך הפסקתן ? שילבתן עם הנקה או בבת אחת ? לנסות מטרנה ? איך הסברתן את ההחלטה להפסיק ? נדרשתן בכלל לספק הסברים ?
    היו באמת קשיי מעבר או הבדלים (חוץ מקקי מסריח במיוחד...)?
12 תגובות
עמוד 1
  • ההחלטה היא שלך בלבד, את לא צריכה לספק הסברים לאף אחד!!
    תעשי מה שטוב לך ולמשפחה שלך, עדיף אמא רגועה, על זה אין שום שאלה.
  • קודם כל ולפני הכל - אל תתייחסי למה שאנשים אומרים!
    תתחילי לסנן... מה שטוב לך - טוב גם לתינוק שלך

• הי לך!

לשתינו יש תינוקות באותו גיל...
    אני משלבת לו מגיל חודשיים בקבוק פעם ביום... האמת ניסיתי גם מטרנה וגם סימילאק. כרגע הוא עם מטרנה. כל פעם שהוא נראה לי רעב או שהציצי לא מספיק לו אני משלימה לו עם הבקבוק. בלילה אני מניקה בלבד כי אין לי סבלנות להכין בקבוקים מתוך שינה...
    את יכולה להרגיל אותו ביום לבקבוק ובלילה להניק אותו (יותר בשביל הפינוק ולא בשביל הת**** המלאה) ואת גם יכולה להחליט שזהו - רק בקבוק! בהצלחה
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • קודם כל- אם הוא מסכים לקחת בקבוק, זה מצויין!!!!!!! לכי על גמילה עכשיו!!!
    שקד היה סרבן בקבוקים. הצלחתי לגמול אותו מהנקה רק בגיל 8 חודשים, אחרי חודשיים של נסיונות לגמול!
    היה לי אותו סיפור כמו אצלך- הוא הקיא את הסימילאק. אבל הבעיה היא שהוא גם לא היה מוכן לקחת בקבוק, אז עברתי איתו למוצקים בלבד ודייסות בכפית...
    תנסי לתת לו כל מיני תמ"לים עד שתמצאי משהו שמתאים לו. תנסי אולי לתת לו מנות קטנות יותר בזמנים מצומצמים יותר כדי שיספיק לעכל...

לגבי היציאה באין כניסה של הרופאה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מצטרפת לבנות! חוצפה של אנשים וחוצפה של הרופאה ככה לערער לך את הביטחון ולתת לך להרגיש שאת עושה משהו לא נכון
  • תודה בנות ! כתבתי בפורום תמיכה ואכתוב גם כאן : אין על הפורום הזה !
    משפחה שלמה לא הצליחה לתת לי תחושת ביטחון כמו חבורת בנות שלא מכירות אותי... זה תמיד מחמם את ליבי

• פייס: ortal_hori
  • ממש ממש חוצפה אני ממש בהלם מזה, אני יודעת שמנסים לעודד הנקה וכל זה אבל זו ממש חוצפה את צריכה להקשיב רק לעצמך ולתינוק שלך! אל תתני לאפחד לערער את הביטחון שלך ככה. ממש לא לפה מצד רופאה לנצל את המעמד שלה ולהטיף לך ככה. הייתי מדווחת עליה!
    אני השתמשתי רק בתמ"ל מההתחלה, ואני לא מרגישה אשמה בכלל. ניסנו סימילאק ובסוף בגלל העצירות והמחיר הנוח עברתי לאופטימיל, תנסי למצוא את הפורמולה שהוא יאהב, בסוף תמצאי משהו מבין כולם.
    בהצלחה!
  • אני בזמנו צינזרתי מראש וסיננתי את כל ההערות!

• אני בשוק מהאמירה של הרופאה...
    אני אמנם הנקתי המון זמן שני צוציקים, אבל זו היתה בחירה שלי (וגם על זה עשו פרצופים), מה גם שזה היה לי יותר קל מלתת בקבוקים. א-ב-ל, אמא רגועה ומאושרת זה הדבר הכי חשוב, את בהחלט יכולה לגמול בבת אחת. אני שילבתי אקסטרה קר עד שעברנו סופית לתמ"ל. אצלנו הוא התקבל בתשואות וזה בהחלט מספק הרבה נוחות וגמישות. תעשי רק מה שטוב לך!!
  • אני הייתי מחליפה רופאה!
    זה בכלל לא עניינה מה השיקולים שלך!
    זה גם לא עניינו של אף אחד! ואת לא חייבת דין וחשבון לאף אחד!

• "את לא עובדת- תניקי!" - ??????????

חוצפה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה