-
קודם כל אני פותחת את ההודעה בזה שאת לא צריכה להקשיב ל א ף אחד!!!
את האמא ואת יודעת מה הכי טוב לילד שלך
אני הנקתי את הבת שלי עד גיל 5 חודשים-לצערי בגלל שפשוט היא לא רצתה לינוק יותר למרות שעלתה יפה במשקל והחלב השביע אותה.
היה לי קשה להפסיק בגלל שאני התמכרתי להנקה לקשר שנוצר ברגע שהיא יונקת
מבחינתי להניק עד גיל שנה אפילו.
חודש נלחמתי איתה אני בוכה היא בוכה אני לא שקטה היא לא שקטה
וכתוצאה מכך הילדה פשוט לא אוכלת!! ומה זה אומר שזה יותר טוב???
את מתארת מצב שקשה לך להניק ואת לא שלווה,את חוסר השלווה הזו את מעבירה גם לתינוק וזה לא בריא בכלל!!
תנסי להחליף את התמ"ל למטרנה אולי הוא יקבל את זה יותר טוב
תזכרי דבר אחד מאמא שפאנטית להנקה-
עדיף אמא מאושרת ושמחה מאמא דיכאונית ועצובה כולם גדלים גם ילדי תמ"ל מה שבטוח אף אחד עוד לא מת מזה חס ושלום
-
מה? הסברים?! למי בדיוק? זה הילד שלך והגוף שלך איזה שטויות תעשי מה שאת חושבת לנכון....
אני הפסקתי להניק בגיל חודשיים את הילדה שלי... עברתי לסימילאק אדוואנס וגם כמוך נתקלתי בהקאות עברתי לאיזומיל (צמחי) ואין הקאות... כניראה רגישות...
תנסי צמחי ותראי מה יהיה....דרך אגב אומרים ש3 חודשים זה מעניק לילד שלך רשת חיסונית מלאה..
-
אהה ולגבי השינוי...
הקקי מסריח יותר יכול לגרום לעצירות
אבל מצד שני גם שמתחילים טעימות הקקי משתנה הוא כבר בן 3 חודשים
אז מה נשאר לך עוד חודש??
-
קודם כל, את לא חייבת הסברים לאף אחד!!!!! תחליטי מה שטוב לך ולתינוק שלך. כבר אמרנו פה מליון פעמים שעדיף לתת תמ"ל ולהיות רגועה ושפויה מאשר להניק ולהתחרפן ולהילחץ.
דבר שני, אני ממליצה להפסיק בהדרגה. אם את מניקה כל 3 שעות תשאבי פעמיים שלוש ביום כך כמות ייצור החלב תפחת לאט לאט.
אח"כ תורידי לפעם ביום.
אני לא עשיתי כך וסבלתי מגודש, ולקחתי כדורים והנחתי כרוב וקשירות בקיצור לא נעים. עדיף להפסיק בהדרגה.
אגב, אולי תשאבי לו חלב אם? כך גם אחרים יכולים לעזור לך, תדעי בדיוק כמה הוא אוכל והוא יקבל את המזון הכי בריא לו? חשבת על זה?
-
מאמי זה נושא כאוב וידוע, אספר לך מה היה אצלי
-
האמת אני עדיין מניקה... אבל אני רוצה לתמוך בתשובות של הבנות ולעודד אותך בכך שאת לא חיבת כלום לאף אחד. ולכן את לא חייבת הסברים.
שואלים אותך? תאמרי שלא הסתדרת, שלא הצלחת וזהו... בלי להיכנס להרבה פרטים.
עדיף אמא מאושרת ונותנת בקבוקים מאשר אמא מתוסכלת ומניקה... הכל משפיע באופן ישיר על הילד....
עדיף להפסיק להניק בהדגה אחרת תסבלי מגודש...
כשאת רואה שמלא תשאבי רק עד להורדת גודש (ואת יכולה לתת לו את זה) לא לשאוב מעבר כי אז הגוף יחשוב שהוא צריך לייצר...
שיהיה בהצלחה!!!
-
יקרתי ,הבן הגדול שלי ינק חודש ,לא הלך לי כל כך הוא ירד במשקל וברוך השם הוא גדל ,אין מה לפחד אם לא הולך אז נותנים מטרנה ,סימלאק כמו שאומרים עדיף אמא רגועה ותינוק רגוע מאשר ההפך....
אז אל תעשי לאף אחד חשבון ותעשי מה שאת מרגשיה ואל תתני לאף אחד לעשות לך רגשות אשמה ,גם עכשיו שאני מניקה אני נותנת לו בקבוק להשלמה מידי פעם.....
בהצלחה
-
את לא חייבת כלום לאף אחד רק לעצמך.
ןאמא מאושרת זה הכי חשוב לבריאות הילד.
אני לא התחלתי עם הנקה וב"ה הילדות בריאות ורגועות ושבעות
-
תקשיבי..
אני הפסקתי להניק את הילדה שלי בגיל חודשיים!!!
בגלל שהיא לא עלתה במשקל הוספתי מטרנה והיא התרגלה מהר מאוד...
את מזכירה לי את השאלות שעלו לי לראש.. ברגע ש\ההנקה הופכת לעוד מטלה ממטלות היום וזה נעשה בלי הרבה רצון היא לא ממש שווה והילד מרגיש את זה...
את לא חייבת הסברים לאף אחד את לא חייבת לתת סיבות או תירוצים זה הגוף שלך הנפש שלך והילד שלך!
אני ינקתי יומיים והשאר על מטרנה וגדלתי יפה מאוד.
ואם למישהו יש בעיה והוא שופט שלחי אותו לטיזי!!!
אני גם הייתי בדאגות אם אכלה טוב, כמה אכלה, אם הספיק לה..... באמת שזה לא משתפר...
מתוקה את חייבת את השפיות שלך על מנת להיות סבלנית כלפי הילד
מה אני יגיד לך חיי השתנו לטובה נקודה!
לגבי הסימילק, אולי כבד לו.. נסי מטרנה.. אני אישית נותנת מטרנה אקסטרא קר ואני מרוצה גם מהתחליף גם מהשירות לקוחות המדהים שלהם!
אני מציעה לך לנסות, ולגבי הרופאה את מוזמנת להחליף נשמע לי שהיא קצת פוסטמה....
ואנחנו פה לתמיכה חיבוק אהבה כל מה שתצטרכי!!!
-
אצל להב בגלל הדרישה הזאת להסברים לכל הסביבה ובגלל שלא הצלחתי להניק החלטתי לשאוב
אצל נועם החלטתי שיקפוץ לי כל העולם, ילדה שלי, חיים שלי, וציצי שלי בלבד ואני מחליטה.
זאת הגישה שהעברתי לכל הסובבים אותי
-
היי,
אני ושני אחיי לא ינקנו כיוון שזה גרם לנו לצרבות
בלי עין הרע, אני אדם בריא ביותר.... (בואי נגיד ככה- יותר בריאה מבעלי שינק לו עד גיל שנה
-
הפסקתי להניק כשתמר היתה בת ארבעה חודשים.
בעיניי זה ממש לא מעט. גם לא שלושה . זה יפה מאוד.
את לא צריכה לתת הסברים לאף אחד- זה ממש מרגיז אותי שאת צריכה להרגיש לא נעים.
כשחלטתי להפסיר שבועיים הורדתי מעט ואז לגמרי. תמרי לא אהבה סימילאק, רק מטרנה , מציעה לך לנסות מטרנה הרבה יותר קלילה מסימילאק. בתור התחלה תקני את השקיות טו גו.
לא היו גזים ולא נעליים בשלב הזה הקיבה כבר הרבה יותר חזקה והם יכולים לעמוד בשינויים.
בהצלחה ושימי פס תעשי רק מה שטוב לך
-
בתור מישהי שמאודדד מתחברת להנקה, פריקית של הנקה ואיך שלא תקראי לזה- הבת שלי עשתה שביתת ציצי לפני שבוע בערך, נלחמתי, בכיתי, אבל הבנתי שזה לא שווה את זה, לא לי ולא לה.
אז עברתי לסימילאק, והילדה אוכלת (בולסת) יופי יופי.
אישית אני לא מבינה איך אפשר לאכול את זה, רק מהריח בא לי למות, אבל היא אוכלת, מבסוטה וזה הכי חשוב.
אל תדפקי חשבון לאף אחד, במיוחד לא לרופאה המטומטמת שלך!
תנסי מטרה, תבדקי אולי הוא רגיש לחלב ואז צריך משהו צמחי, תחליפי רופאה.
הכי חשוב אמא שפויה ורק ככה התינוק שלך יהיה שמח.
עם ציצי או בעלדיו
-
-
בהתחלה תעשי מה שאת מרגישה שזה טוב לך ולמשפחה שלך
אבל !! אני מציעה לך לשלב בין בקבקוק והנקה
הבת שלי סירבה את הסימילאק אהבה את המטרנה
[]
-
את לא חייבת לאףףףףףףףףףףףףףףף אחד הסברים
אני עדין מניקה פעם /פעמים ביום - ושואבת פעם /פעמים ביום
אם את לא רוצה להפסיק בבת אחת תנסי לשאוב אם ילך מה טוב אם לא - לא נורא
כמו שכבר אמרו לך עדיף אמא רגועה שלווה ונינוחה מאשר אמא עצבנית
שיהיה בהצלחה מה שרק תחליטי
-
וואייי לפעמים אנשים יכולים להיות כאלה מעצבנים!!! קישטא!! להוציא את האף שלכם מהציצי שלי!
מאמי אני באותו מצב כמו שלך הבחור החליט שהוא מחרים לי ציץ אחד והאמת רני מרגישה שהוא ריק
מה שאני עושה כי לי חשוב להמשיך עד שייגמר לבד החלב זה לשאוב כל 3 שעות
לצערי השלמתי לו אתמול בלילה עם סימילאק אדוונס כי לא יצא לי מספיק
אם הוא מקיא לך תנסי מטרנה
-
טוב, אז ככה אני מעולם לא הנקתי ( שאבתי חלב ונתתי בבקבוק) וכל זאת 3 חודשים, שמתוכם רק חודש אחד הנקה (שאיבה).
בחודשיים בנוספים שילבתי מטרנה/ סימילאק.. אין מה לעשות בסוף הוא יתרגל.. תציעי בקבוק כל הזמן, אפילו תשאבי חלב שלך רק שיתרגל לבקבוק.