בלוטת תירס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    האם יש מישהי שמטופלת באטרוסקיון בהריון?
    או התחילה באמצע?
    תודה

9 תגובות
עמוד 1

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אבל לקחת גם בהריון?

• אני גם לוקחת בהריון , אבל התחלתי לפני כמה שנים.
    למה את שואלת?
  • כן לקחתי בהריון...למה?

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • גם אני לקחתי בהיריון והיתי במעקב אצל אנדרוקרנולוגית כל 3 חודשים
    מה שמזכיר לי לקבוע תור......ולא לקחתי מאז הלידה
  • אני בשבוע 23 ועכשיו בדיקת דם זה ניהיה קצת גבולי זה צריך להיות 2.5 בהריון וזה 3 וקצת הרופא נשים אמר שזה כלום אבל הרופאת משפחה התיעצה עם הרופא שמטפל בנושא ואמרה לי לקחת כדור של 50
    השאלה האם אפשר לקחת מעכשיו אם לא לקחתי מהתחלה?
    האם זה לא מסוכן?
    אני פשוט לחוצה

תודה לעונות

• את יכולה לקחת....
    כמובן אני לא רופאה...
    אבל גם אני שיניתי את המינון בהריון
    וכלום לא קרה...
    לנו י' אותך נתן
  • תודה אני פשוט בלחץ

• יהיה בסדר....
    לנו י' אותך נתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה