התייעצות המשך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, ותודה על התשובות הקודמות והמהירות!
    רק שאלות הבהרה על תשובותיך הקודמות, זריקת הmtx קיבלתי לפני 7 שבועות (הבטא הייתה סביב אלפים סוף שבוע שישי להריון אם הכפלה מעולה עד הזריקה)
    ובדיקה אחרונה של הבטא הראתה בטא 2 לפני כ-4 שבועות.

אמרת לספור 6 שבועות ואם לא אקבל מחזור כדאי ליצור קשר עם רופא.

1. ממתי לספור 6 שבועות? מיום הזריקה או מיום בדיקת בטא האחרונה של ההתאפסות (בטא 2)? מתי ליצור קשר עם הרופא?
    2 . מה הטיפול בד"כ במקרה שלא מקבלים מחזור אחרי היסטוריה שלי?
    3. זה יכול להצביע על בעיה כלשהי? שההריון לא הסתיים או שלא "יצא הכל" או שהגוף לא "איתחל" את עצמו מחדש?
    4. אני חושבת שבזמן ההריון החוץ רחמי הזה אמרו לי שכמה זקיקים גדלו וניהיו ציסטות בעיקבות הטיפול, אז אמרו שזה לא משפיע על ההריון, אבל יכול להיות שעכשיו הם מעקבים את קבלת המחזור?

תודה רבה רבה! ולילה מעולה לך!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    צריך לספור 5-6 שבועות מהתאפסות הבטא.
    אני מעדיף לא לעשות ספקולציות לפני שיעבור פרק הזמן הזה ומקווה שתקבלי דימום תקין שיוריד ממך את כל הלחץ.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה