תמונות של המשלוח המושקע והכיפי שקיבלנו! :-)) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סוף סוף הגעתי הביתה והלכתי ישרררר לשכן מלמעלה שקיבל את החבילה שלנו.
לקחתי את הקופסא - רצתי הביתה לבעלי ולבר'וש ופתחתי אותה בהתרגשות. איזה יופי של חבילה! גם מלא קישוטי שיער לבר'וש: גומיות, סיכות, סרטים, גם כדור וצבעים לציור, קרמים בשבילי שאני באמת צריכה במזג האויר היבש של אריאל, וכמובן - ממתקיםםםם!!!!! אפילו קיבלתי דוריטוסים בטעם טבעי, שזה החטיף האהוב עלי בעולם!!! ואגב, יש לי ניחוש..... אני הולכת לוודא בפייס אם אני צודקת.... תודה גמדונת יקרה!!!
שמחה שנהנתם.. אגב חיפשתי לבר ביסקוויטים של מטרנה אבל משום מה היה מחסור גם בסופר פארם וגם בסופר..
יואוווווווווו משלוח מהמםםםם ובר מקסימה איך היא מחייכתתת לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
תודה גמדה שלנו! בר אכלה במבה אחת בינתיים, ככה שהיא לא קופחה מהממתקים...
כל הכבוד ממש יפה תהנו
איזו השקעה
הבוקר בעלי הלביש את בר, אבל החל ממחר אני הולכת לשלב לה סיכות בשיער כחלק מהתארגנות הבוקר. אילו סיכות חמודות! אל דאגה, גם תורן של הגומיות יגיע עוד מעט, כשיהיה לנו יותר שיער...
איזה יופי! שאפו גדול לגמדה שלך...
אגב, גם אני חיפשתי ביסקוויטים של מטרנה, לדעתי היה להם מחסור בתקופה האחרונה, אבל האיש מצא אתמול בסניף מגה בול, שווה לחפש שם.