שלום בנות יש לי שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי בת שנתיים וחצי וכבר איזה חודש וחצי היא מתנהגת ממש ממש במרדנות, היא ניזרקת על הריצפה צורחת ורק בגלל מילה "לא" , היא עושה הכול דווקא הכול בכוונה מה שאסור היא הולכת ועושה ועם כועסים עליה היא פשוט צורחת ובוכה ישר, היא מסוגלת לבכות על שטות קטנה חצי שעה..היא מרביצה לי ולאבא שלה זורקת חפצים עלינו כשהיא עצבנית (וזה קורה לעיתים קרובות)..היא לא הייתה כזאת יא תמיד ידעה להעסיק את עצמה..מה קורה איתה? מישהי עברה דבר דומה? אני כבר מתוסכלת...ומייואשת נפשית ופיזית..שבת אצלינו זה לא שבת זה גהנום..כול היום בכי וצרחות שלה ואני אין לי כבר עצבים להתנהגויות האלה..מצאת את עצמי השבת הזו פשוט יושבת בסלון על הספה ובוכה כי איןלי מה לעשות עם זה..עם מנסים להרגיע אותה היא בועטת נושכת ממש מתחרפנת לי בידיים..אוף בנות תייעצו לי מה לעשות..
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי זה גיל המרדנות והבכי והתסכול,
    אם את לא רגועה אפשר לדבר גם עם הרופאה ולנסות לראות או מישהו מקצועי. למרות שמבחינתי כמעט כל הילדים עוברים את השלב הזה.
    אם היא בוכה תתני לה, אבל להרביץ לכם או להשליך עליכם חפצים אני מאוד מקווה שאת ממש כועסת עליה כי זה לא ייתכן.
    גם אני עוברת תקופה של מילים לא יפות שבאות היישר מהתנור החם מהגן וחוץ מלדבר או להתעלם אין לי מה לעשות. אבל ברגע שהוא מתחיל להרים ידיים אני ממש כועסת ומחזיקה אותו כך שלא יוכל להרביץ יותר. אחרי שתי שניות הוא נרגע.
    בהצלחה
  • ברוכים הבאים שגיל המעבר!
    לא סתם קוראים לזה גיל שנתיים הנורא...
  • מסכימה עם שולי בכל מילה. בכל פסיק. בהכל!!!

[
    [
  • מסכימה עם כל מילה של שולי.

במצבים האלו - אני כמה שפחות מתווכחת איתה, נותנת להירגע לבד.

כשנרגעים - אז מדברים.

מה שכן - גם הרבה היינו בחוץ, להעסיק אותן באנרגיות וספורט זה תמיד טוב לשחרור לחצים
    פייס: ortal_hori
  • שולי-

• הופ, קפץ לי באמצע התגובה,
    כתבתי בהמשך, שאת לא לבד בכלל..

גם אנחנו חווים את גיל שנתיים הנורא, ואצלנו הכי עובד זה פשוט להתעלם!! כשהוא בהתקפת בכי כי לא הרשתי לו להתעסק עם הסכין למשל

• במילה אחת - עקביות
  • כבר ענו לך
    []
  • היי בנות מצטערת שלא הגבתי עוד אתמול על תשובותיכן פשוט המקלדת שלי לא עבדה וחיכיתי לערב שבעלי יגיע ויסדר.. אז תודה ענקית לכן על התמיכה ובמיוחד לך שולי על הטיפים אני ינסה ליישם אותם..אתמול קניתי לילדה צבעי גואש+מקכולים ויום שישי אלך לקנות לה בריסטול ככה שתהיה לה תעסוקה ביום שבת עם יהיה גשום בחוץ או קר..
  • זה כל כך מוכר (מגיל שנתיים הנורא)!!!
    מסכימה עם כל מילה של שולי!!! זה ממש עובד וכמובן צריך המון סבלנות!!!!!
    אחד הדברים שאני הייתי עושה: מכניסה את שקד לחדר שלו (ששם אין דברים שבירים, כך שאם הוא יזרוק משהו, לא נורא), באמצע התקף זעם, ואומרת לו באופן חד משמעי שכשהוא ירגע, יפסיק לבכות, ירצה עזרה או חיבוק, אני מחכה בסלון! זה עזר מאוד! הוא ראה שאין יחס להתנהגות שלו וכשנרגע היה יוצא והיינו משוחחים.
    כמובן אח"כ לגרום לה לאסוף את מה שזרקה (אפשר גם להציע עזרה כדי שלא תהיה מתוסכלת מידי).
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה