תגידו לי אם זה בסדר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בננות רציתי לשאול שאלה לגבי סדר האכלה של יהונתן אם הוא בסדר...

יהונתן קם בבוקר לפעמיים ב6 לפעמיים ב7 ולפעמיים ב8.. אני מביאה לו בקבוק, אחרי 4 שעות אני מביאה לו או מעדן או פירות. עכשיו השאלה שלי היא כזאת...כשיהונתן קם ב6 או 7 אז אחרי 4 שעות זה יוצא סביר שאני מביא לו מעדן או פירות כי זה עדין בוקר אבל לפעמיים שהוא קם ב8 כמו היום אז יוצא שאני מביאה לו את הארוחת בוקר ב12...ואז אחרי 4 שעות בסביבות 4....אני מביאה לו את המרק ירקות הטחון...נראה לכן נורמלי? כי תמיד חשבתי שצריך לאכול אותו בסביבות הצהריים עמו 1 או 2.....טוב יצא לי ממש סבטוחה מקווה שהבנתן משהו

9 תגובות
עמוד 1
  • טוב נו תיארתי לעצמי שזה מסובך מדי ואין לכן כוח לחפירות על הבוקר

• אוראלי שלי מאווווד בעיתי בפרות ובירקות

כל פעם שאני מנסה לתת לו כפית בפה הוא עושה לי פרצוף שהוא עומד להקיא ובאמת מקיא
    אז יוצא שהוא לא אוכל מנה של פרות וירקות
    שככה אני לא יודעת לענות לך סורייי

• לי תמיד יש כח לחפירות שכל

• סיון הרבה אמרו לי שלהמתין 4 שעות זה המון אבל יהונתן אפילו אחרי 4 שעות לא מצייץ לי לרעב

• גם אצלי סדר יום דומה, אבל אני לא מחכה כ"כ הרבה זמן בין המעדן לירקות, מקסימום אחרי שעתיים מביאה ארוחה בשרית טובה.... מעדן זה סתם נישנוש.
    ותתחדשו על השן

• גם אני חושבת שארבע שעות זה הרבה זמן. מצד שני גם לי יש ילד שלא היה רעב והייתי צריכה "להרעיב" אותו כדי שיאכל טוב ופותחת כאלה מרווחים, אז אם זורם לכם טוב והוא שבע רגוע ועולה יפה במשקל אז תמשיכו... זו דעתי.
  • באתי לכתוב שזה נראה הרבה 4 שעות...אבל אז הסתכלתי מה אצלי- אותו דבר
  • תודה בננות אז אני מבינה שהסדר יום שלי בסדר?

• תראי כל עוד את בבית
    והוא מקבל את מנת הפירות שלו ומרק הירקות + הבשר זה בסדר גמור- ולא משנה כלכך השעות

ברגע שלמשל את תרצי לעשות לו סדר מסויים כמו שבמעון אז מן הסתם הארוחת צהריים תיהיה ב ב 12 או ב 13:00 (כמו השעות שלנו כביכול)

אבל אני חושבת שההפרש בין המעדן /פירות עד ארוחת הצהריים הוא רב מאד!
    תורידי ל 3 שעות לדעתי.
    כי זה לא כמו 180 בקבוק שאיתו אפשר לחכות 3-4 שעות...
    זה כולה פירות.. מה זה פירות? זה לא פחמימות משביעות....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה