סקר אוכל ילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי אחיין שלא אכול אם אמא לא מציעה לו הוא לא מבקש
    []
5 תגובות
עמוד 1
  • אוראלי שלי דורש בקבוק שהוא רעב צורח

אבל פרות וירקות שהוא רואה את הכפית הוא מתחיל להתעצבן
    שאני רק שמה לו את הכפית על הפה הוא עושה פרצוץ שהוא עומד להקיא - ובאמת מקיא
    אני לא יודעת מה היה איתו

• אוריקי עד גיל שנה וחצי היה אוכל הההההכל. אבל מגיל שנה וחצי בררן.
    אוכל פחות ירקות, מעט מאד בשר. אוהב פחממות וממתקים (איך לא).
    אני משתדלת להכניס לו "בכוח" ירקות ובשר/דגים לפעמים מצליח לפעמים לא.
    אמילי מאד אוהבת פירות, לא ממש אוהבת ירקות, בשר ודגים פחות אוהבת.
    [

• בריאל אוכלת מעולה חמסה חמסה שום בצל!!!
    כשהיא רעבה היא מבקשת ואני שואלת אותה מה בא לה
    ומציעה לה מה לאכול.
    היא אוהבת כמעט הכל - אורז, תפו"א, קוסקוס, פסטה, ממולאים. מתה על קטניות, על אפונה במיוחד. אוהבת עוף בתנור, שניצלים, קציצות ברוטב וכו'
    וחולה על ירקות, חומוס/טחינה, ביצים ודברי חלב.
    חמססההההההההההההההה עליה כבר אמרתי?

• נופר מבקשת לאכול. האמת שזה חמוד נורא, היא מגיעה לכסא עם המושב שלה של האוכל ופשוט מתעקשת שנושיב אותה

• אה, ולגבי האוכל עצמו לנופרי יש תקופות - עכשיו למשל היא מסרבת לאכול בשר בכל צורה - אפילו שניצל לא - ומוכנה לאכול רק אורז או פתיתים עם רוטב. כמובן שעל ירקות אין מה לדבר בכלל... אז מה שאני עושה - מכינה רוטב עגבניות וטוחנת פנימה מלא ירקות ושמה לה על האורז או הפסטה.

אה, היא גם מוכנה לאכול לחם עם גבינה לבנה ולא מוותרת על הפנקייקים שלי בשבת בבוקר - גם בהם אני משתדלת להכניס דברים שונים גדי לגוון לה. למשל בשבת האחרונה הכנתי פנקייק תפוזים - פשוט החלפתי את כל הנוזלים במתכון במיץ תפוזים שסחטתי במקום והוספתי לבלילה גם קליפת תפוז מגוררת ויצא פשוט מעלף - אפילו לא היה צורך בסירופ מייפל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה