בנות שהניקו בעבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זמן אחרי שהפסקתן להניק קיבלתן מחזור??

[/
15 תגובות
עמוד 1
  • יומיים...
  • לא זוכרת יקירה זה היה מזמן.

• קיבלתי תוך כדי הנקה ב 2 הפעמים
    [

• יומיים??[/
  • אחרי הלידה היה לי דימום כמה שבועות והפסיק ואחרי כמה שבועות התחיל מחזור ,אני הנקתי. לגבייך, תלכי לרופא תשאלי אם זה נורמלי ואם את רוצה תקני ערכת הריון ותעשי בדיקה
  • אחרי חודש קיבלתי

• אני חושבת שאין מה להלחץ....
    מחזור והנקה זה דברים משונים, אולי עוד לא התייצב כל המאזן הורמונים או אני יודעת מה...
    את גם לא שואבת? כי אם כן אז בגלל זה
  • מיצי, אני לא שואבת [/
  • הפסקתי הנקה מלאה בגיל חצי שנה, עדיין הנקתי, רק חלקית...
    ומחזור קיבלתי בדיוק חודש אחרי.

• לאו דווקא שזה קשור להנקה..

אני עדיין לא קיבלתי מחזור של ממש
    אבל ברגע שאני קצת משנה את השעות של הגלולות
    אז פתואם יש דימום קליל ביותר (של יום)

אז אני מניחה שיש קשר לגלולות....

• אני קיבלתי גם תוך כדי הנקה...

• אני חודש אחרי הלידה קיבלתי פק"ל...

והנקתי כל הזמן הזה.

הרופאה שלי אמרה לי שגם אם מפסיקים להניק וממשיכים לקחת סרזט יש כאלה שלא יקבלו כל עוד ימשיכו עם הגלולה..

מה רע לך?
  • אני קבלתי אחר 6 חודשים ולא בגלל שהפסקתי הנקה אבל התדירות הייתה נמוכה פעמיים או שלוש ביום ואז מיד קבלתי
    []
  • רק חודשיים אחרי שהפסקתי לגמרי לגמרי קיבלתי
    הייתה תקופה די ארוכה שהנקתי מעט יחסית (בעיקר בלילה ובבוקר) ובכל זאת לא קיבלתי
  • הגמדה של סיווקוש- תודה [/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה