היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובעלי מנסים להביא ילד שני כבר חודשיים ועדיין לא מצליחים ,בילד הראשון נקלטתי מהר להריון תוך שבועיים כבר היתי בהריון אבל הפעם זה ניראה כמו נצח,המחזור האחרון שלי היה ב 6-2 ועכשיו אני צריכה לקבל שוב ושוב הפעם אני מרגישה שהחודש הזה זה היה לא ושוב אני יתאכזב ,הלוואי ואלוקים ישמע את תפילותיי ויזכני עוד החודש להתברך בפרי בטן בע"ה,כלכך מקווה לא להתאכזב :( שהיה לכולם חודש אדר שמח עם רק בשורות טובות ושמחות ובע"ה שתתבשרו כולכן בפרי בטן עוד החודש אמן.המשך יום טוב ומקסים לכולם!!!!
שרית
3 תגובות
עמוד 1
שרית אני גם באותו סיפור מנסה להכנס להריון פעם שלישית (יש לי ילד בן 12 ולפני חודשיים וקצת הייתה גרידה בשבוע 7 ) ועכשיו שוב מנסה ,אני מאד מבינה כל- כך מתסכל להתאכזב כל פעם מחדש וגם מעצבן וגם מכעיס ,מצתרפת לתפילות שלך וגם מתפללת להתברך החודש בפרי בטן ,אלוקים אבינו שבשמיים תשמע אותנו.
אתן יכולות לקבל כאן קצת טיפים על כניסה להריון. מקווה שיוכל לעזור...כניסה להריון
תודה אביבית כתבה מעניינת...
חפרתי בכל כך הרבה אתרים, וכייף לגלות שתמיד יש עוד!