למה זה מגיע לי ולבנותיי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה רק אני לא יכולה לשמוח עם משלוח המנות שקיבלתי??? נכון שכבר פתחתי שירשור על זה שבוע שעבר והוא נמחק!!! אני כל כך כל כך מאוכזבת
55 תגובות
עמוד 2
  • אתן קצת מצחיקות אותי.

מצד אחד - כולן מפגיזות עם משלוחים ענקיים, אז לצפות למשהו דומה, אפילו מתקרב להשקעה - זה מוגזם?

אנחנו חברות קצת הרבה מעבר לאינטרנט, ואתן יודעות את זה.

כשמתחייבים למשחק - צריך להעמיד פורפורציות נכונות. השנה לא עשו את זה, גם לא הגבילו כספית.

מי שהצטרפו בפעם הראשונה למשחק - היו צריכות לקבל הנחיות מדוייקות, אפילו בערך, למה שמצופה ומה שצריך לכלול המשלוח (אני לא זוכרת אם כתבו במיילים את זה השנה.....)

אודה ואומר - גם אני השקעתי המון וקיבלתי חצי - והאמת - לא הפריע לי. ראיתי את הנשמה והרצון הטוב מעבר לחבילה עצמה......לא כל אחת יכולה לעמוד ברמות האלו שראיתי כאן.....השנה ושנה שעברה....זה הרבה מעל ומעבר ל"משלוח מנות"......
    פייס: ortal_hori
  • אורלי,
    להגיד לך את האמת אני ממש הרגשתי מבוכה עם קריאת השרשור.
    סבבה שנעלבת ולא היית מרוצה- אני בטוחה שזה באמת לא נעים המצב,
    אבל בדרך הלבנת פני אדם ברבים.
    וזה בכלל לא משנה כל השאר.
    כולן בסוף ידעו מי היא הגמדה.

התגובה שלך לדעתי (ורק לדעתי...) היא קצת לא פרופוציונלית.
    יכולת לפתור את העניין בשקט. יכולת להעביר את התסכול שלך בצינורות פחות פומביים.

אני שמחה שאני לא משתתפת השנה.
    כי אם אני הייתי הגמדה שלך הייתי מרגישה נורא עם הודעה כזאת.
    [

[
    [
  • השרשור הזה ממש לא נעים לי..
    וכל פעם אני אומרת- אני לא יגיב.. כדי לא להקפיץ..

עצוב לי שהמשחק הזה יצא מפרופורציה,
    שבנות בוחרות להלבין פני חברה ברבים במקום להיעלב בשקט..
    שבנות בוחרות לקחת את זה כתחרות או כ"תצוגה" למה שהן מסוגלות,
    וזה כבר לא המטרה עצמה שמקדשת את האמצעים..
    ה לא החיבור לבבות, הקירבה, המחשבה..
    זה ההשוואות של "מה אני שמתי ומה ישימו לי.."

הלבנת פני חברה ברבים (ולא משנה כמה כסף יש לה או איך היא הבינה את המשחק, אם היא פעילה פה או לא..) זה ממש עצוב..
    בברכת פורים שמח! מלללא חיוכים ובממתקים לילדים
    ושמחה להורים..
    שמחה מהדברים הקטנים והפשוטים..
    [
  • אז ככה בנות: כמו שזכותי להביע את דעתי - גם כך זכותכן.

רק בעקבות ההודעה של הגמדה שלי הבנתי שקיימת ככל הנראה אי הבנה בסיסית במושג "משלוח מנות" (ככה לפחות אני התרשמתי ובהחלט מאמינה בכך).

כשפתחתי את השירשור לא חשבתי בכלל על הכיוון הזה, אלא שפשוט היה חוסר רצון לשלוח משלוח מנות (ואני מדברת על משהו בסיסי ובהחלט בהחלט לא משלוח ראוותנ!י אני רחוקה מלעשות השוואות ותחרויות עם האנשים!). אבל העניין הבסיסי הזה לא קיבלתי ולפיכך לא הייתה לי האפשרות לחלוק זאת עם הבנות ועל זה התבאסתי! הבנות היו בציפייה אחר קבלת משלוח מנות שלא התקבל...

עד עכשיו אין לי מושג במי מדובר וגם ביקשתי מפורשות מהדס שגם לא תגלה לי כי מבחינתי זה ממש לא רלוונטי. גם כשיהיה שירשור הניחושים, אני לא מתכוונת לנסות ולגלות כי אני פשוט לא רוצה לדעת!
    אני מתכוונת להמשך להיות פעילה (עד כמה שאני יכולה) בפורום הזה ואני ממש לא מתכוונת לשמור טינה לאף אחת.

בשירשור שהגמדה שלי פתחה כתבתי לה שאני מתנצלת אם פגעתי בה כי לא הייתה לי כוונה שכזו לרגע אחד. אבל עובדה שבזכות השירשור הבנתי שמה שחשבתי לא היה נכון ומצידה גם היה בלבול והכל נעשה ללא כוונה תחילה ועל כן אני שמחה ש"פתחתי" את הנושא, גם אם יש בנות שזה לא נראה לכן. וזכותכן.

ובזה אני בהחלט מסיימת את הנושא.

היפוליטה -
  • .....לא יפה...ההודעה הזו לדעתי.

"מה שיוצתא אני מרוצה" ככה חונכתי וכך מחנכת.
    אני אוספת את המשלוח לבדי, וגם עם לא "עמד בקריטריונים/ציפייה" אני בחיים לא אצא בצורה כזו למרות שמעולם לאורך השנים לא התאכזבתי לרגע ממשלוחי המנות שקיבלנו
55 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה