מי יכולה להרגיע אותי?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל השבועיים האחרונים הרגשתי את חביתוש היטב, ממש בעיטות במחזוריות של שינה וערות.
    ביומיים האחרונים אני ממש צריכה להתאמץ כדי להרגיש אותו, לאכול מתוק או משהו וממש להתרכז וגם אז אלו ממש תנועות חלושות כאלו. למרות שאני סופרת 3 תנועות (כשאני משקיעה בזה זמן) אני עדיין קצת בסרטים...
9 תגובות
עמוד 1

• בשלב הזה עדיין לא מרגישים תמיד. אם את מרגישה אחרי ארוחה זה אמור להיות בסדר. בשביל השקט הנפשי את יכולה ללכת לרופא לבקש US.

• היי מותק.... אם את סופרת תנועות אז בסדר גמור...
  • אם את מרגישה את התנועות זה בסדר

• גם אצלי זה ככה מותק..

יש ימים שאני מרגישה אותו יותר ויש ימים שהרבה פחות

כל עוד יש תנועות זה בסדר
  • בחיי שאני מרגישה כמו איזה מטורללת. עד שאני נרגעת מסרט אחד קופץ עלי סרט אחר...

כנראה שהוא מכין אותי להיות אמא...
  • אני חושבת שזה התפקיד שלנו כרגע

להיטרלל
  • אם את מרגישה תנועות אחרי ארוחה זה בסדר גמור, כמו שאמרו מעליי - לשקט הנפשי את יכולה לבקש בדיקה מרופא הנשים שלך (אני בלי קשר הייתי מבקשת רק כי תמיד רציתי לראות את הגברת
  • זה בסדר את יכולה להירגע
    רק משבוע 28 צריך באמת להתחיל לספור תנועות
    וגם החלשות ביותר נספרות!

• לי זה נשמע נורמאלי ...
    להמשיך לעקוב כל הזמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה