היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מרגישה שעשו עין הרעה פשוט. אנשים בעבודה יודעים שאני בהריון וגם שקנינו דירה. אני חושבת שאולי יש כמה שמקנאים בי ממש ,אני פשוט מרגישה את זה. פשוט מאז קוראים לי כל הזמן דברים רעים, גם ההריון עובר קשה כי אני פשוט כל יום לא מרגישה טוב ויש ימים שממש..כמו היום שיש לי שילשולים ונאלצתי ללכת מהעבודה . או ההרעלה שקיבלתי שבוע שעבר שנאלצתי לנסוע לבית חולים מדאגה לעובר. וגם כל הסידורים של הקניית דירה הכל היה בעצבים ומלא בעיות ולמרות שאנחנו עוברים בעוד פחות משבועיים עדיין אין סוף והרבה צרות באות אלינו ועצבים וכאילו הכל נגדנו. כבר אין לי כוחות אני כבר לא מספיקה להנות מהריון או לשמוח שסוף סוף יש לנו דירה מרוב שרע לי והראש שלי לא פה
10 תגובות
עמוד 1
בובה יש גם ימים כאלה שנראה שהכל נגדנו- תתרכזי בדברים הטובים- ברוך ה׳ את בהריון תקין- טפו טפו שימשיך כך אמן, קניתם דירה חדשה- תתחדשו! ואל תחשבי על כל המסביב.
תחשבי חיובי ויהיה חיובי
יהיה בסדר מאמי תהיה חיובית ותהני מכל ההפתעות החדשות בחייך
אני אנסה
תחשבי חיובי. ואני בעד להתעלם מעיין לחשוב שהיא לא קיימת וכך יהיה
יש הרבה אנשים צרי עין שקשה להם לראות שטוב לאחרים, מכירה את זה מקרוב, היום קניתי ספר שנקרא תפילת חנה יש שם הרבה תפילות לאשה בימי הריונה וגם תפילה למעוברת להנצל מעין הרע וממזיקים, תקראי את זה כל יום זה ירחיק את העין זה גם לא עולה יקר ( 25 שח₪)