עזרה דחוף להעיר או להעיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יהבצ'וק עדיין קם בלילות לאכול ואין לו שום זמנים פעם ישן יותר ופעם פחות וככה גם לגבי היום אני זורמת איתו לפעמים רוצה בוקבוק כל שעתיים שעתיים וחצי מקסימום שלוש וקצת ולפעמים יותר וככה השינה.
    אין לנו שעה קבועה למקלחת זה תלוי איך מארגנים את שקד וכו. לפעמים יש פה ושם כמה לילות שיהב לא מתעורר שזה סבבה סוף סוף
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הייתי מעירה שהוא יהיה רעב הוא יקום לאכול
  • אני כמו איפי

• אני גם נגד להעיר..
    הודיה היתה מתחת לכל אחוזון קיים אז הייתי מעירה אותה..
    אחוזון 3 זה אחלה..
    [
  • על גופתי המתה הייתי מעירה תינוק ישן
  • אבל איך הוא יכול להחזיק עשר אחת עשרה שעות אני בקושי מחזיקה שלוש שעות חחח. לא תמיד הוא לא קם כמו שכתבתי תחשבו משבע בערב עד שש בבוקר? עובדה שאם אני מעירה אותו הוא טורף תוך שתי דקות
  • אם בד"כ הוא מתעורר לאכול אז ממש לא כדאי להעיר, כנראה שהפעם הוא צריך יותר את השינה מאשר את האוכל.

ושתביני שאני ממש לא נגד האכלות בלילה, גם הקטנה שלי עוד אוכלת בלילה לפי הצורך...

• לא משהו פעם כן ופעם לא

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לא מעירים תינוק ישן!
    אם תינוק בריא ועולה במשקל בצורה נורמלית (גם אם באחוזון נמוך אבל שומר על הגרף) אז לא הייתי מעירה.
    איתן פעם ישן לי 13 שעות ברציפות כשהיה בן כמה חודשים. אז התלבטתי אם להעיר או לא ועדיין לא הערתי...

• אין לי בעייה עם המשקל הוא עולה יפה מאוד אבל מלחיץ אותי שזה הרבה שעות אני בקושי מחזיקה מעמד שלוש שעות בין ביס לביס
  • אולי להתייעץ עם רופא ילדים .
    האינסטיקנט שלי גם אומר שלא מעירים אבל אחוזון 3 .. זה באמת ציפלון קטן.
    וכן לנסות להגדיל קצת את המנה .
    ובגיל שלו אפשר גם לתת לו דייסה בערב לפני השינה . זה משביע קצת יותר
  • אני בחיים לא הערתי.... לא נראה לי...

[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה