אוף בנות צריכה תכן-עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףףףףףףףף אני לא מאמינה אני בהריון (לא זה לא משמח אותי..אני ממש לא מוכנה לעוד הריון....)

כניראה שאני שבוע 4...אבל הבטא היא 507 זה נמוך נכון? כי אחרי שנקרע הקונדום לקחכתי פוסטינור ובכל זאת אני בהריון וכתוב שאם נכנסים בכל זאת יש סיכוי גבוהה להריון חוץ רחמי...עזרהההההההההה
    בנות אני כל כך מודה לכן על התמיכה אתן מדהימות אחת אחת...ישבתי עם אימא שלי וגם היא חושבת שלאור המצב לא כדאי להמשיך-ואימא שלי דם מאמין..דבר אחד שלא סיפרתי שגיליתי את ההריון דרך בדיקות דם שאני עושה בשבועות האחרונים לאור תחושות רעות וכאבי הראש המתגברים שלי....וזאת עוד סיבה שאני לא יכולה להמשיך..התוצאות בבדיקות לא הכי טובות שיש וגם בגלל זה נעדרתי מהפורום בשבועות האחרונים...בע"ה זה כלום...בנתיים רק שוללים דברים... אוהבת אתכן
    [center]
58 תגובות
עמוד 2
  • שולחת לך המון

• היי אני לא מכירה אותך אבל לא יודעת למה הסיפור שלך מאד נגע בי
    אני מבית דתי שמאמין שלא עושים הפלות
    שבוע רביעי זה עוד לא הריון ושלום בית קודם להכל!
    אם את יודעת אפילו רק ב51% שההריון יהיה בעייתי למערכת היחסים שלכם כל רב נורמלי יגיד לך להפסיק אותו. זה לא שאת בחודש מתקדם

שאלוהים יהיה איתך בכל דרך שבא תלכי

• מאמי דברי איתי בפייסבוק דחוףףףףףףףףףףףףףףף

• מאמוש, אין לי עצה חכמה לתת
    חוץ מזה שאת יודעת מה הכי טוב בשבילך.
    אני מבינה אותך, ואת הרצון לפרוץ ולצאת לחיים, וכמה שזה קשה להיות בבית

• מאמי לא יודעת מה לומר לך...
    שולחת לך חיבוק

[center]
  • אני רק רוצה להבהיר משהו קטן....

ההחלטה מה לעשות עם ההריון היא שלך ושל בעלך, ברור שחובה לקחת בחשבון את המצב הכלכלי, הנפשי, יציבות זוגית וכו'. אני חושבת שעצם זה שאת חושבת על הדברים האלה ומביאה אותם בחשבון זה מעיד על בגרות ואחריות ועל כך כל הכבוד.

הדבר היחיד שהציק לי זה הסטאטוס בפייסבוק:"יש לי מזל נאחס".זה הכל.

לא שופטת אותך על ההרגשה של התסכול והחרדה. כמובן שאני מבינה מאיפה זה בא. רק הסטאטוס בפייסבוק צרם לי. ואני מתנצלת אם השתמע מהדברים שלי שאני שופטת אותך על המחשבה אם להמשיך את ההריון או לא. זאת ממש לא היתה הכוונה.

מקווה שהבהרתי את עצמי טוב יותר.

אוהבת אותך ומאחלת לך המון אושר
  • מאמי בכל החלטה אנחנו איתך

58 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה