היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל יום נראה כמו יומיים כל שבוע כמו נצח אני מתה להכיר את הנסיכה שלי ומתה מפחד מהלידה מה יהיה??? עד מתי חודש 9 2012?!?!
8 תגובות
עמוד 1
בהחלט החודש הכי ארוך. אבל הנסיכה ב"ה תצא בסוף ותשכחי מהכללללל
בהצלחה והכי הכי חשוב בידיים מלאות ובקלות
נכון הוא מרגיש ארוך ככ! כי זה ככ קרוב והצפייה גדולה ויש מתח.מתי ואיך תתרחש הלידה, ואחרי הלידה כבר לא יהיה משנה כמה חיכית,כמו כל דבר בחיים הכל עובר ככ מהר! מה שחיכית,כי תהיה לך הנסיכה בידיים בה! שיהיה בה בקלות ובהצלחה!
נכון הוא מרגיש ארוך ככ! כי זה ככ קרוב והצפייה גדולה ויש מתח.מתי ואיך תתרחש הלידה, ואחרי הלידה כבר לא יהיה משנה כמה חיכית,כמו כל דבר בחיים הכל עובר ככ מהר! מה שחיכית,כי תהיה לך הנסיכה בידיים בה! שיהיה בה בקלות ובהצלחה!
זה חודש ארווווווך הכי ארוך מאד ארוך תכיני את עצמך שתסחבי עד הסוף (42) ואז כשתילדי מוקדם יותר זה יהיה לך סוג של "הפתעה". ככה לפחות אני ניסיתי להכין את עצמי. שיהיה בהצלחה והעיקר אל תלדי מחר. חחחחחח תלדי מחרתיים [