מרינה/שמש/אימהות לבוגרים אחרים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו לי את האמת

16 תגובות
עמוד 1
  • סמים ואלכוהול לך או לילדות
  • אותו הדבר גם אצלנו

יש ימים שאני מקבלת כאב ראש נוראי , הן מתרוצצות ומחפשות משחקים מסוכנים ומה לקלקל

לדעתי יש ימים שהן חוזרןת מהגן עם אנרגיות והן צריכות לבזבז את האנרגיות הללו..

• היה מקרה אמיתי שאימא אחת נתנה כדור שינה ל3 ילדיה בגלל שהיא רצתה לנוח

ה3 ילדים נרדמו ולא התעוררו

זה רק מעיד על זה שאפשר להשתגע לפעמים ......
  • חס וחלילה

• נגלה - תני לה עוד כמה ימים ותיראי שהיא תתחיל תפוס מרחק....
    וחוץ מזה - מזכירה לך - זה מקסימום ל-20 שנה

• היפו
    פייס: ortal_hori
  • נוגוששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!
    ובכן, זו האמת, וכל האמת:
    זה אף פעם לא נגמר! חיחיחיחי......
    ממרומי גילה של מיכל, היא עדיין באה בסוף יום בביה"ס (בדר"כ בסביבות 16:00 כשהיא מגיעה עם ההסעה והכל) ו"חייבת חייבת חייבת!!!!" לספר לי, דחוף בהול ועכשיו!!!!!! מה קרה היום ליובל/הילה או מתן, בכיתה.
    ורם יכול ככה סתם פתאום להחליט ש"אמא!!!!! את חייבת!!!!! חייבת!!!! לראות משהו ביוטיוב!!!! בואי, עכשיו!!!!!!!"
    ואור.... איתו זה בכלל מסביב לשעון.
    האם אחים גדולים מעסיקים אחים קטנים?...
    הו, לא!!!!!!!!!!
    לאחים גדולים כבר יש חיים משלהם, עיסוקים, תכנונים וחויות להעביר, שעות בפייסבוק ובאימייל, בסקייפ וסתם ב-ש.ב. ועם חברים.
    התעסוקה היחידה זה לזעוק מעומק הלב:
    "א-מ-א!!!!!!!!!!!! תקחי אותו מכאן!!!!!! הוא מפריעעעעעעעעעעעעעעע ליייייייייייייייייייייייייייייי!!!"

אז... חיחיחיחי.... לנוח?.... לשתות קפה חם?....
    בקבר, אולי...

חהההההההה!!!! אבל חולה עליהם.... על כל אחד ואחת מהם!
  • 7-8 בערך
    הולכים לחברים,חברים באים אלינו.....
    מחשב,PSP טלויזיה לא חסר....
  • לפנות לסמים ואלכוהול

• קצת חשיש עוד לא הרג אף אחד...
    גנובה אחת, תבררי - יכול להיות שבסיאטל הוא אפילו חוקי. לא זוכרת איך זה בסיאטל...

מתה עלייך ועל הראש המופרע שלך.
  • שרון הרגת אותי

• זה דווקא תלוי מהילד
    האמת..הסיבה המרכזית לזה ש"עשינו" את דן...בהפרש גדול כזה יחסית...זה שהתחלנו להשתעמם (אני ובעלי הכוונה ) פשוט הרגשנו שהם כבר לא מתלהבים במיוחד לבוא איתנו לכל מיני מקומות, כבר עם חברים יותר מעניין כנראה, אין כבר עם מי ללכת לקירקס כל מקום שהינו באים יחד (לדוגמא לפארק מיים) , או שהינו סוחבים איתנו את החברים שלהם, או שהיו פוגשים כבר מישהו שם ומתחילת הבילוי עד הסוף לא ראינו אותם ולא שמענו ..אז בואי נגיד זה סביב גיל 9-10

• מרינה צודקת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה