בנות מה אני עושה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו פורים זה יוצא ב 8/3 נכון? אז ככה אני רציתי ביום שישי הבא שזה ב9/3 לנסוע עם הילדה למדרחוב לב''ש כי יש שם הופעה ב12 של מיכל הקטנה ועוד כמה מופעים ומוזיקה אבל בעלי אומר שהמינו אותנו באותו שישי לעל האש בפארק ואני בדילמה, אני לא כול כך מעוניינת ללכת עם הילדה לפארק כי גם היא תשתעמם שם ורציתי לנסוע איתה לב''ש לחגיגות פורים לשים לה תחפושת אבל לא נעים לי מבעלי כי זה חבר טוב שלו שחוגג ככה יום הולדת אז לתת לו ללכת לבד? עם יתן לו ללכת לבד ובלי השגחה שלי הוא יחזור מסטול מת משם..אבל הכייף של הילדה יותר חשוב לי..מה אני עושה?
8 תגובות
עמוד 1
  • ת'אמת שאני ממש מפחדת מפיגועים בפורים...
  • אני הייתי מפצלת כוחות.

לוקחת את הילדה למופעים - ושהוא יילך יהנה עם חבר שלו.
    פייס: ortal_hori
  • אין אפשרות לשלב?
    ללכת למופעים ולהגיע באיחור לפארק?

• אני בדיעה של טלטול... לנסות לשלב בין השניים..
    ואם לא... אז הייתי לוקחת את הילדה למופעים - בכל זאת פורים זה רק פעם בשנה ולעשות על האש אפשר כל יום
  • תודה בנות...רק שזה עדיין לא פתר לי את הבעיה לשלב בין השניים אני לא יכולה כי הפארק רחוק מעיר מגורינו אז זה או זה או זה...ניראה לי אני ישלח את בעלי לבד בסוף
  • אני אישית הייתי מעדיפה לפארק בגלל שיהיה כל כך עמוס וצפוף שספק אם תהנה בכלל
  • אני הייתי נשארת בביתתתתתתתתתתתתת
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • תראו בכול זאת זה פורים ופורים הוא לילדים ואני רוצה שהיא תהנה ולא תישב ותשתעמם איתי ועם עוד 10 גברים שהיא לא מכירה אותם חוץ מאבא שלה...וחוץ מזה בטוח שכול החבר'ה שם ישתו ולא מתאים לי מראה כזה של סטלנים והילדה תראה את זה עדיף ניראה לי אני ילך עם חברה שלי לב''ש..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה