התלבטות- גן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה להכניס את אוריאן לגן אחרי פסח, היא תהיה בת 9.5 חודשים
    יש גן אחד שממש ממש אהבתי הוא רחוק מהבית אבל גדול ומרווח
    יש שם ארבע קבוצות גיל חוץ מהבוגרים (3-4) בכל הקב' יש יחס של מטפלת לכל חמישה ילדים
14 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי על מה הבחורה המליצה לך, על ההוא ליד הבית או השני?

אני נוטה לסמוך על המלצות מפה לאוזן
    פייס: ortal_hori
  • אני אגיד לך ת'אמת הייתי הולכת בעקבות הלב.
    ככה אני פועלת במקרים האלה.
    מצד שני גם ריחוק מהבית זה שיקול - אין ספק שכיף "לרדת" לאסוף אותה מאשר להיות תלויה ברכב... אבל זה שיקול משני. העיקר שתהיי שלמה עם הבחירה שלך.
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • עושה רושם שאת נוטה יותר לגן שליד הבית
  • לכי לפי מה שהלב שלך אומר יותר
    תקחי בחשבון גם שאם מישהו אחר צריך להוציא את הילדים מהגנים אם הוא נייד ללכת לגן מרוחק זה שיקול שהייתי לוקחת מאוד בחשבון
  • הייתי הולכת על גן קרוב .אבל אני לא ניידת .זה שיקול.
    לפעמים היופי או האסטטיות של הגן לא אומרת על היחס שהילדים מקבלים שם .
    אנייכולהלומר שירין (וגם אוריאן בע"ה) הלך לגן קרוב לבית, המבנה ממש לא חדיש אבל הגן מומלץ מפה לירושלים והילד קיבל שם ימבה יחס ואהבה ופשוט פרח..
  • ניידות זו לא הבעיה
    האמת שהגן הרחוק יותר הרבה הרבה יותר מוצא חן בעיני... יש שם חדרים ענקיים לכל קבוצה ולתינוקיה יש חדר שינה בנפרד
    בשני הגנים מדובר באוכל טרי שמבושל כל יום, מריח טוב
  • אז סבבה , ענית לעצמך , הגן הרחוק קרץ לך מאוד, המרחק לא מקשה עליך , אז מעולה
  • שיהיה בהצלחה בגן החדש והמרוחק
  • בהצלחה בגן לבובה

• בהצלחה לפשושית הקטנה
  • כמו שכתבו לך - לכי עם ההרגשה שלך

• הגן המרוחק נשמע וואו!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• העיקר שהחלטת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה