-
-
מאמי, גם לנו היו בדירה הקודמת.
בעלי קנה רעל בקוביות גדולות כאלה, בעקרון, זה מיועד לגינות. אצלי הם היו במטבח, אז שמנו שם קוביה, ראינו בבוקר שהיא נאכלה קצת וגם זזה ממקומה. מאותו היום לא היה כלום.
אבל חייבים לגלות מאיפה הם באים בשביל לאטום את המקום.
-
ממי, לעכברים יש פיתרון אחד בתחום של הדברה ביולוגית-אקולוגית - חתול. חתולים בחוץ, בגינה או בתוך הבית ותראי איך העכברים נמלטים ולא חוזרים...
כשגרנו בערד, זה היה ברחוב הכי מרוחק, שמשקיף ישירות על המדבר. לכל הבתים ברחוב היתה בעית עכברים חוץ מלנו ולשכנים שלנו כי תמיד תמיד היו לנו חתולים שחיו גם בחוץ וגם בפנים
-
גם אני בעד הרעיון של ליהי רק אני חייבת לציין
שאסור לפטם אותם כמו שנוהגים לעשות לחתולי בלוקים ולחתולי בית ממש בטעות
-
אם זו האפשרות היחידה - לכו על זה.
עדיף לפגוע בעכבר מאשר שהוא חלילה יפיץ מחלות...
-
מצטערת על האכזריות אבל יש פיתרון אחד ויחיד- מדביר מקצועי.
הייתה לי חולדה ענקית בדירה הקודמת שמכל מלכודת נמלטה.
רעל זה פיתרון גרוע כי הם אוכלים מתים ואז קשה למצוא אותם ומחלות וסירחון וחס ושלום עם ילד קטן בבית.
המדביר היה יקר אמנם אבל הביא לי מלכודת ושם בה עגבניה קטנה. החולדה לא איחרה להגיע וב12 בלילה- מארי אנטואנט.
קצת מגעיל אבל לא חזרה מאז.
-
חחח תיקון, החולדה בטוח לא חזרה, התכוונתי שהעכברים לא שבו מאז...
-
איכככככככככככס!!!!!!!!!!!!!
לנו היו פעם עכברים כשהייתי קטנה... שמנו מלכודות עם גבינה צהובה בפנים.. ואחרי כמה ימים תפסנו אותם! זה לוקח קצת זמן.....
אין איזה אדם שהמקצוע שלו זה לכידת עכברים?
-----------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
-
טוב גם אני לא בעד מוות של ייצור חי
-
כשהחלפנו מטבח לפני שנה, הגיע אלינו אורח בלתי צפוי, עכבר שניסינו לתפוס אותו כמה ימים ללא הצלחה... לצערי נאלצנו לקנות מלכודת דבק ואת יודעת את ההמשך...
היה לנו חד פעמי בכל חיי שאני גרה בביתי. אז זה פתרון שלנו .. לא מכירה פתרונות אחרים, בהצלחה מאמי!!!
[center]
-
אין ברירה אלא להדביר.
אני משתמשת בשירותי חברת הדברה מצויינת בשם "שיבולת"
אני אסמס לך את המספר שלהם.
תגידי להם שיש לך פעוטה (מתוקה!) בבית והם ייתנו לך פתרון הולם
-
שיחקתי עם נעמה בחדר ופתאום ראיתי עכבר,אז אמרתי לה: הינה מיקי מאוס
-
[]
-
אחי הוא "הלב" של המשפחה..