בנות, צריכה עזרה והמלצות דחופות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי חמודות, רציתי להתייעץ עם המנוסות שבכן בשני נושאים חשובים ודחופים: אחד- בעלי חזר מחול סוף סוף ואנחנו רוצים להתחיל לחפש ציוד לתינוק. זה מוקדם מדיי? קחו בחשבון שבעוד שבוע וחצי נהיה בגאנה ואין שם ככ ציוד, ואני אחזור ארצה רק בשבוע 35. איפה יש מרכזים גדולים באזור פתח תקווה, תל אביב, רמת גן, הרצליה והסביבה? דבר שני- יש מלא מבצעים על ביגוד חורף לתינוקות. אני יולדת בקיץ ועוברת למקום שחם בו כל הזמן. האם יש צורך לקנות לתינוק בגדים ארוכים? אוברולים ארוכים? או שלא אשתמש בהם בכלל? ולאיזה גילאים לקנות אם אני קונה? תודה לכל המגיבות... מקווה שהכל טוב.

5 תגובות
עמוד 1
  • אם את חוזרת כשתיהי בשבוע 35 אז כמובן שאת צריכה לקנות עכשיו.
    אני ממליצה לך על חנות בייבי קלאב בפ'ת, יש שם הכל ובמחירים מאוד שפויים.

לגבי השאלה השניה- אני לא הבנתי אם את עוברת קבוע למקום חם. בכל מקרה, תינוק בחודשים הראשונים לא שומר טוב על חום הגוף, ולכן בהתחלה צריך לשים שכבה אחת של ארוך גם בקיץ, אבל לא פוטר, כותנה שרוול ארוך. אח'כ אם את במדינה שכל הזמן חם בה, את לא צריכה ביגוד ארוך. אלא אם כן לא הבנתי נכון
  • לדעתי את יכולה כבר ללכת לראות ולהתרשם, קחי בחשבון שזה לוקח לא מעט זמן

מרכזי רשתות תינוקות:

• בפ"ת צומת סגולה יש את חנות בייבי קלאב. מגוון של דברים

• באזור תעשיה של ראשון- יש ריכוז עצום של חנויות לציוד תינוקות
    ביג בייבי, מוצצים, רב קט, שילב, בייבי קלאב- בטח שכחתי עוד כמה חנויות.
    אם נוח לך גיאוגרפית מומלץ
  • יפעתוש מותק תלכי תראי בחנות שאני קניתי בה - בייביז ברמת גן
    אני ממליצה לך בחום !
    לגבי ביגוד ....חברות אמרו לי בחודש ראשון צריך לשים שרוול ארוך אבל לא עבה מידי ...דק...כי התינוק לא יודע לווסת את חום הגוף
    אחרי חודש ראשון צריך להלביש אותם כמו שאנחנו מתלבשים
    אם חם לנו גם להם חם !
    יש גם את ההוראות האלה במשרד הבריאות...אני אנסה למצוא לינק שחברה שלחה לי

בהצלחה מותק
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה