-
אני לא הייתי לוקחת שום סיכון.
אז יש קרינה, זה לא שהילדה עושה רנטגן כל יומיים.
נכון זה בהרדמה מלאה, וזה קשה ומפחיד.
אבל נוזלים במוח זה הרבה יותר רציני מזה. ויכול להיות שאין שום סימן, עד שיש סימן.
לא הייתי ישנה בשקט אם לא הייתי מקבלת תשובה חד משמעית שהכל בסדר
-
אני לא חושבת שמישהי יכולה להגיד לך מה לעשות, אתם צריכים לשבת כמשפחה ולהחליט.
מה אני הייתי עושה במקרה שלך?, הייתי עושה את הבדיקה שהרופאה מבקשת , הרי היא לא סתם אומרת והיא מבינה קצת יותר ממני, חבל לקחת סיכונים, יש מצב שהנזק העתידי יותר גדול מהקרינה של המכשיר.
ומקווה שתגיעו להחלטה הנכונה!!!!
רותי
-
מסכימה עם הבנות. נוזל בראש מחייב בדיקה, וגם אם זה רק לשקט הנפשי שלך.
צריך להיות עם אצבע על הדופק ואם חלילה יש בעיה - לטפל כמה שיותר מהר.
סיטי ראש לא נורא כמו שזה נשמע.
עושים הרדמה מלאה דרך הווריד ומהרגע שהילד נרדם, כל הסיפור נמשך כרבע שעה.
מקבלים תשובות במקום (עד כמה שאני זוכרת).
מחזיקה
-
גם אני מסכימה עם הבנות! לא הייתי רגועה עד שלא הייתי יודעת בוודאות שהכל בסדר, ואם צריך לעשות סיטי אז הייתי עושה סיטי (שלא נצטרך
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
גם אני לא הייתי לוקחת צ'אנס ועושה.
אני יודעת שהרופאה שלנו תמיד אומרת שאם ישלחו אותנ לסיטי להתעקש על MRI שזו בדיקה יותר יקרה והרבה פחות קרינה. אני לא יודעת אם זה מתאים לכם אבל שווה לבדוק.
-
-
עדן מה נשמע?
שנים שלא היית כאן
לפי דעתי תעשי לה כדי להיות רגועה וחוץ מזה אם היה לה יכול להיות שהוא נעלם שזה טוב מאד ויכול להיות ההפך
מקווה שייצא תקין תעדכני
-
בנות מצטערת שלא הגבתי אתמול עבדתי משמרת לילה ורק עכשו התעוררתי משינה..אז כן כניראה אנחנו נילך לסיטי גם דיברתי עם הרופאה שלה והיא עדיין עומדת על שלה היא אמרה י ככה "אולי אני כמובן טיפה מגזימה אבל עדיף להגזים ולא להיסתכן"..ואי ואי ניראה לי שירדימו אותה אני ימות מפחד..אני פוחדתתתתתת אוף אני כבר חודש שוברת את הראש עם הסיטי הזה אפילו יותר מחודש כי 3פעמים שינו לנו את התאריך..
-
אני בדיעה של שולי
-
לא פשוט
-
תגידו ואחרי ההרדמה היא תרגיש בסדר? צריך משהו מיוחד לכחת איתי? מישהי אמרה לי צריך לתת לה ארטיק לימון כדיי למנוע בחילות זה נכון?
-
לגבי ההרדמה - קחי בחשבון שהיא צריכה להיות בצום מס' שעות לפני (אם אני לא טועה, לפחות 6 שעות). עדיף שתבררי אם ניתן לעשות זאת על הבוקר ושהיא תהיה גם הראשונה בתור.
בג"כ כשמתעוררים מהרדמה, הם עדיין קצת "מסטולים", בוכים, אולי טיפה מקיאים, אבל לא צריך להתרגש מזה, כי זה בסדר. אחרי שקצת מתאוששים מותר לשתות קצת מים ורק אח"כ כבר מותר לשתות ולאכול רגיל. הכל בהדרגה.
אני לצערי עברתי עם 2 הבנות שלי הרדמות מלאות, זה מלחיץ, אבל זה באמת לא כזה נורא.
בהצלחה
-
אחרי הרדמה שהיא תתעורר היא טיפה תיהיה מטושטשת אבל זה עובר מהר מאוד. נותנים משהו מתוק קליל לא להכביד עליהם שלא יקיאו.
ב ct יש צוות שעוקב אחריה ומדריך אותכם בדיוק מה לעשות
-
בהצלחה מאמי
פייס: ortal_hori