גמדה שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי וקיבלתי קיבלתי וקיבלתי
    ייייששששש
    איזה כיף
    איזו חבילה מושקעת ומדהימה
    תודה תודה תודה
    [

8 תגובות
עמוד 1

• וואי אני שמחה שהיא הגיעה אליך!!! הכול הגיע בשלמות?
    אני יעלה תמונה מחר עם הסלסלה,שתראי איך זה היה אמור להראות
    שאוריקי ירגיש טוב מהר, תני לו איזה שוקולד זה בטוח יעזור!
  • אוריקי החולה מתפרע עם המכוניות - איזה כיף
    הכלבות כבר עושות משוך בחבל - אין עליך
    ואני מסתכלת בעינים ענקיות (וטיפת ריר נוזלת) על כל הממתקים כי אני בדיאטה - אבל הבעלול.... וווהווו. מבסוט, הוא בהרעלת סוכר..... חחחחח
    הגרביים לאמילי מהממות - מחר אשים לה כבר את האלו עם הכבשים....

בקיצר - איזו חבילה מושקעת ומדהימה.
    כמה טוב עשית לכל המשפחה שלנו
    אפילו על הכלבות חשבת.
    אין עליך!!
    וד"א - אין לי ולו רבע של שמץ של מושג מי את
    [

• יוווווווו איזה כיף!!! עשית לי תיום! ןזה בהחלט רעלת ממתקים,העיקר שעד פסח מסיימים הכול! אני אתן לך עוד רמז בהמשך להקל עלייך
    תהנו ותתפנקו ואת הדיאטה תתחילי אחרי פורים...
  • יוווווווו איזה כיף!!! עשית לי תיום! ןזה בהחלט רעלת ממתקים,העיקר שעד פסח מסיימים הכול! אני אתן לך עוד רמז בהמשך להקל עלייך
  • חבילה מעלפת!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה