-
לדעתי זה מצויין, שתלמד גם לאכול תמ"ל כדי שאח"כ, אם ח"ו יווצרו בעיות הנקה לא תהיה לך בעיה
לי למשל, תמיד היו בעיות הנקה אז לימדתי את נהוראי מהתחלה לאכול גם בקבוק או 2 תמ"ל
-
כמובן שכתבתי כוח/זמן/כמות התכוונתי ל-לשאוב.
שירוש, באיזה בקבוק לתת לה? יש לי טומי טיפי זה טוב?
בקשר לנקניקיות-שאלתי את בעלי אם הוא אוכל נקניקיות,הוא עכשיו בקטע של אוכל בריא,אז הוא איר שמעדיף שלא,אז עדיין לא הכנתי.אולי אני אכין לאחיינים שלי חחח הם עוד לא בקטע הבריאותי. יש לך עוד מתכונים טובים? נראה לי את בלעבוסטה
-
טומי טיפי זה לא טוב, טומי טיפי זה מצויין
-
טומי טיפי זה מצוין, הכי דומה לפטמת אם, וככה יש הכי פחות סיכוי שיהיה לה בלבול פטמות.
אני יכולה להגיד לך שעד לפני שבוע הנקתי בלעדית, ובגלל שלא יצא לי לשאוב כמויות יותר מדי גדולות, יצא שרוב הזמן הייתי איתה והיא אכלה תמ"ל אולי 3-4 פעמים בכל ה-4 חודשים.
מאז שהיא לא רוצה ציצי ועברנו ל-90% תמ"ל (הנקה 1-2 ביום) אני רוצה להגיד לך שזה חיים אחרים...
ממליצה בחום!!!
-
אז כמו שאמרו לך ההשלכות זה שייצור החלב יתחיל ליהיות מועט...
אם את תביאי לה על בסיס קבוע אפילו מנה אחת ביום של תמ"ל, אז מהחלב שלך תרד המנה הזאת (אחרי שאולי יהיה לך גודש קטן...עד שהגוף יתאזן שהוא לא צריך לייצר עוד מנה)
חוץ מזה אין השלכות..
אה יש- מצב רוח מרומם אצלך, וזמן, וכוח
-
כן עדיף לשלב.
ככה שאם תתקלי בבעיות אז כבר תפטרי אותם עכשיו כשאת מוותרת רק על מנה 1 או 2 ולא פתאום מפסיקה סופית ואז זה יהיה לחוץ יותר.....
-
טוב שכנעתן אותי!!! יש לי מטרנה בבית,זה טוב?
או לקנות סימילאק?
מיצי אם יהיה לי גודש אני אוכל לשאוב ולהקפיא,נכון?
ומיצי,מזה אומר מה שכתוב אצלך שאת מייצרת חלב?? חחח
-
לא נראה לי שיהיה לך גודש מתמ"ל אחד...
ותקני קודם מטרנה, היא יותר קלילה לעיכול, צעד אחר צעד
בהצלחה
-
חחחחחח זה אומר שאני מניקה