שאלה עיצובית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקראת פסח אנחנו רוצים לצבוע את הבית
    גם אני וגם בעלי רוצים לצבוע את הקירות הגוונים של אפור - הרוב בהיר וקיר אחד בגוון קצת יותר כהה...
    התכנון שלנו גם להחליף את הסלון לסלון אפור והריהוט שלנו בסלון הוא בצבע לבן.

בפינת אוכל שהיא כחלק מהסלון אני רוצה לצבוע קיר אחד באדום.
    מה אתן אומרות? נשמע לכן יפה?

תודה לכל העונות

יום נפלא
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, קבלי תוכנה מדהימה של טמבור
    את יכולה לצלם את הבית, להכניס לתוך התוכנה ולשנות אונליין צבעים של קירות
    ככה את רואה אם זה מתאים

• אצלי כל הבית חוץ מחדרי השינה הרצפה קרמיקה אפורה, יש לי קיר אחד בסלון כסוף והספות בורדו אדמדם..וזה ניראה מדהים..אלו צבעים שעובדים יחד..לבן אפור ואדום

דברו איתי בפייסבוק

• מה ששירה שלחה לך אחלה תוכנה.

אם את שואלת אותי,(בתור בית לגור בו) אז קירות אדומים אני לא אוהבת, כן גם אם זה קיר אחד.
    אפור על אפור (ריהוט אפור על קיר אפור, כשמה שבולט זה רהיטים לבנים סטנדרטיים)
    מרגיש לי קצת מעייף....
    ואז כאילו מכל העייפות הזאת, צועקים לי "קיר אדום!!" אז לי זה לא מתאים.
    את צריכה להרגיש את הצבעים. אם נוח לך אפור כזה שבחרת, ונוח לך לראות כל היום אדום.
    לאנשים שונים מתאימים צבעים שונים. ויש צבעים שמעוררים ומחזקים תכונות מסוימות.
    אני בעד הגישה של הפאנג שואי בעיצוב
  • אדום עם אפור זה מעלףף
    בעייני לפחות
    איזה צבע הפינת אוכל??

• יש להם גם אפליקציית אייפון מדליקה, מאז שהורדתי אותה (טמבור), אני מצלמת בלי סוף את הסלון והחדרים ומשחקת עם המניפה. זהירות, זה ממכר!
  • אז אנחנו גם בתהליך לעשות שינוי דרסתי בצבעים אצלנו... כרגע כל הבית שלי על הגוונים של הזהב... ועכשיו אני צובעת הכל בלבן וקיר אחד עם פיצפוצי זכוכית באפור כהה...
    כמובן שהשטיח גם יהיה אפור ואצלנו הריהוט הוא שחור.... הוילונות בצבע שחור ולבן...
    לדעתי השילוב של אדום בפנים זה מהמםםם....
    אני בכל אופן אוהבת.... לא לשכוח להעלות תמונות...
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • אני לא אוהבת אפור על אפור... הקיר האדום יכול לעבוד, אבל רק אם הוא קטן. אם לא אולי כדאי לצבוע פס עבה באדום ולהשאיר צבע בהיר בצדדים. האדום יהיה יפה באלמנטים קטנים בחדר: קערה, ראנר, דוגמה על אהיל. אם את רוצה אפשר לבחור עם הצבעים האלה עיצוב מתכתי יותר עם אלמנטים בזכוכית שקופה ומתכת למשל מנורות מודרניות מחוט מתכת מלופף ושולחן זכוכית, או עיצוב חמים יותר, מה שאני מעדיפה, עם רהיטי עץ צבוע לבן וכריות נוי באפור כסוף עם דוגמה בשחור, פמוטי קריסטל קלאסיים, אהילי בד.

תעלי תמונות בסוף!

• תודה בנות,
    בעלי לא ככ ישמח לראות את ההתלהבות אבל הוא יצטרך להתמודד
    מבטיחה תמונות של לפני ואחרי

יום נפלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה