-
את עושה משהו שהוא למענך...בע"ה הכל יעבור תקין והכאבים יעברו במהרה
-
מאמי שלי אני שמחה שהכל תקין
ועם כל הפחד יש את האור בקצה המנהרה!!
בכל דבר כמעט בחיים יש סיכונים כל ניתוח שתעשי אפילו הכי פשוט
תחשבי חיובי יהיה חיובי!!
יש נשים שעושות שאיבות שומן,סיליקון,הרמת עפעפיים,ועוד המון ניתוחים שנחשבים כואבים ביותר. אבל זה פשוט שווה את ההרגשה של אחרי.. הביטחון התרוממות הרוח
-
אני יודעת שקל לדבר, אבל יהיה בסדר בעזרת ה', אני בטוחה!
שולחת לך ים חיבוקים ומתפלת עבורך
-
יפה שלי, קודם כל תודה לאל שהביופסיה יצאה בסדר!!!
-
הכל יעבור בשלום יעלי כמו שצריך !!
-
איזה בשורות טובות:-)
ולגבי הניתוח הכול שווה את זה. . אמנם זה באמת לא קל אבל ממה שאת מתארת זה ממש חלום חייך, נואוטוטו תהיי אחרי והכול יעבור וכל כך תשמחי שזה הכי כיף
-
איזה בשורות טובות:-)
ולגבי הניתוח הכול שווה את זה. . אמנם זה באמת לא קל אבל ממה שאת מתארת זה ממש חלום חייך, נואוטוטו תהיי אחרי והכול יעבור וכל כך תשמחי שזה הכי כיף
-
בוקר טוב
אני לא בטוחה שהבנתי באיזה ניתוח מדובר אבל אם מדובר במתיחת בטן/שאיבה וכו' אני יכולה לומר לך שלפני ארבע שנים אמא שלי עברה ניתוח כזה בחיפה ואני הייתי זו שליוותה אותה לאורך ההחלמה.
אמא שלי עברה כריתת רחם אחרי לידה לא מוצלחת לפני 14 שנים (התינוקת לא שרדה ומתה בגיל חודשיים) ומאז אמא שלי נשארה עם בטן משתפלת וצלקות והביטחון העצמי שלה היה ברצפה מעבר לטראומה האישית.
אני רוצה לומר לך ולחזק אותך- אם בניתוח הזה מדובר, אני יכולה לומר לך שזה יעשה לך רק טוב! ההחלמה היא אכן לא קלה, והההתאוששות לא פשוטה, בתור מי שליוותה אותה במהלך הניתוח ולאחריו.אבל זה שווה כל רגע. אמא שלי היום היא אדם אחר, בטוח בעצמו, מרים את הראש ונראית טוב ומרגישה גם טוב יותר עם מוטיבציה לבריאות.
גייסי את כל מי שיכול/ה לעזור לך מהמשפחה ושיתמוך בך בשבועות לאחר מכן, ואת תראי שהכל יהיה בסדר.
שוב, אני מקווה שלא טעיתי פה בניתוח או סתם התערבתי שלא לעניין (אז אם כן התנצלותי הכנה!) אבל מחוויתי האישית- זה שווה את זה, ועם עזרה משפחתית אפשר לעבור את זה שקלות יחסית.
בהצלחה, בריאות ורפואה שלמה!
-
שיהיה לך המון המון בהצלחה.
שיעבור בקלות
זה משהו שרצית וישדרג לך את הדימויי העצמי פלאים.
[
-
-
מחזיקה אצבעות שהכל יעבור חלק
-
אהההההההההההההההההההה ממייייייייייייי אמא איך פספסתי חדשות כאלה
איזה יופי אני ממש ממש מאושרת בשבילך
נכון ניתוח זה דבר מפחיד, נכון יש את ההחלמה, אבל בסופו של דבר תחשבי את המצב שאת בונה לעצמך לאחר מכן
איזה יופי אני באמת שמחה בשבילך - וכמובן נחזיק מיליארדי אצבעות
-
-
בגלל זה סייגתי את דברי ואמרתי שאני לא יודעת באיזה ניתוח מדובר ולכן סיפרתי מהחוויה האישית שלי ושל אמא שלי.
אני באמת מבינה אותך גם בפן הזה של "לא ניתוח חלומי שרציתי לעבור" , כי הניתוח של אמא שלי לא בא בעקבות רצון לשינוי פלסטי אלא בגלל הנזק שהרשלנות הרפואית של הרופא שטיפל בה בלידה בזמנו גרם.
ההתאוששות, כמו קימה מכל ניתוח ולו הפשוט ביותר היא לא קלה ואני לא מאחלת לאף אחד.
אבל המחשבה שצריכה להנחות אותך היא המטרה הסופית של כל זה- הבריאות שלך.
קטונתי מלהבין את ההרגשה שלך אישית לגבי חוסר היכולת להביא עוד ילדים- אבל אני עברתי את זה במשך שנים עם אמא שלי- שלאחר מותה של אחותי הקטנה לא יכלה לא לאמץ ואפילו לא להשתמש בפונדקאית- פשוט לא נותרה לה ולו ביצית אחת או איבר רחמי בגוף אחרי כן...
אני רק יכולה לומר לך שהיא כל יום אומרת לנו שיש לה מזל שיש לה אותי ואת אחותי הקטנה ושאנחנו כל עולמה ואולי את, שצעירה הרבה יותר, תוכלי כן להשתמש באחת האופציות...
נותר לי רק לאחל לך הרבה בהצלחה בניתוח, בריאות טובה ולהציע אוזן קשבת אם תצטרכי.
רק בריאות ובשורות טובות!
-
תודה לכולן...
babi1234- תודה מיוחדת על כל ההשקעה והעידוד... נשמע שגם את עברת חוויה קשה יחד עם אימך.. מאחלת לך רק טוב...
אני חייבת להבהיר משהו- אני שלמה עם מספר הילדים שלי, ולא חושבת להביא עוד בעתיד, אם לא הייתי שלמה הייתי מחכה עוד ולא עושה את הניתוח עכשיו- בדיוק כמו שחיכיתי עם הסיוט הזה למעלה משלוש שנים עד שהבאתי את יובלי.... בשבילו חיכיתי, אחרת כבר מזמן הייתי אחרי...
בכל מקרה- תודה!!
-
ממי,
יהיה טוב!!!