כנראה אין מנוס מכפתורים :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול ההינו שוב אצל הרופא אא״ג. ובדיוק התחילה לאיתן שוב דלקת אוזניים
27 תגובות
עמוד 1
  • יש מדקרת בחיפה שהמומחיות שלה היא אוזניים-ילדים היא 6 מפגשים מקסימום היא מנטרלת את הבעיה ואין צורך בניתוחים והדלקות לא חוזרות...
    לברר לך?

• כן, תודה
    למרות שדיקור זה לא משהו שאני מקבלת בלבב שלם, ויהיה לי קשה ״לנסות״ את זה על הבן שלי, אבל טוב לדעת את כל הרופציות
  • אני מחכה לתשובה ממישהי שממש הצילו לה את הילדה מהעונש הזה....

• יקירתי

אל תמהרי לעשות את הניתוח מניסיון דיקור יכול "להציל" מניתוח.

אנחנו היינו אצל מדקר מדהים מחולון, אני בטוחה שיש מישהו
    באיזור שלך, תני לענבר לבדוק לך מומחה לילדים

• שמה נועה.
    050-7647324
    היא עובדת באזור הטכניון.
    היא מומחית באוזניים-ילדים.

• נשמע קשה...
    חוץ מדיקור יש עוד דברים לפני שהולכים לניתוח.
    יש גם טיפול בנרות הופי שמנקז נוזלים מהאוזן(חפשי ברשת)
    והומאופטיה יכולה מאוד לעזור,ובכלל לקחת אנטיביוטיקה כ"כ הרבה זמן מחליש מאוד הגוף...הוא בטח מותש מסכן.

• יואווו איזה בעסה
    פייס: ortal_hori
  • שיהיה בהצלחה

• שולינקה גם אופיר שלי סבלה באופן קבוע מדלקות אוזניים חוזרות, לא היה מנוס מניתוח , רציתי להאמין שאפשר אחרת אבל ממש לא.. אני ממליצה לך על ד"ר זקס הוא רופא בכללית מדהים מדהים מדהים אין לי מילים כולם אצלנו מרוצים ממנו , הוא מקבל בשרונית-מול רופין (במתחם של סגפרדו) ממליצה לך בחום ללכת אליו

• יש לי להמליץ על רופא אאג מדהים, למקרה ותרצי חוות דעת נוספת.
    ד"ר מיכאל וולף (בעצם הוא פרופסור למיטב זיכרוני) סגן מנהל מחלקת אאג וניתוחי ראש-צואר ומנהל השרות לרפואת אף אוזן וגרון ילדים בבי"ח שיבא.
    הוא מקבל פרטי גם ביהוד/סביון.
    חפשי אותו באינטרנט.
  • תודה בנות. אני אעשה את הבדיקת שמיעה כדי שיהיו לי תוצאות ביד כשאגש לחוות דעת שניה
    זה ניתוח קשה?
    והבנתי שאסור להרטיב את האוזניים אחר כך, נכון? כמה זמן? איך עושים מקלחות? שלא לדבר על ים ובריכה...

• מקווה שיסתדר בלי ניתוח

• אין לי ניסיון אישי בזה, אבל ממה ששמעתי מחברות, הניתוח עצמו לא קשה, מה שלא קל- זה תחזוקה של העיניין
    צריך אטמים מיוחדים לאוזנים בבריכה וים, וכמובן קצת לשמור על העיניין
  • מקווה שהכל יהיה בסדר ודיקור יעזור וימנע ניתוח

• צריך לשים אטמים עד שהכפתורים נופלים עד שנה לערך מאחרי הניתוח, בהתחלה קשה להם עם זה אבל מתרגלים
  • שולי יש לי תואר ראשון בכפתורים

• מחזיקה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• היי שולי,

הרגשתי כאילו אני קוראת הודעה שלי....

רום אופיר התחילה לסבול מדלקות אזניים בגיל 8 חודשיים, בגיל שנה וחודשיים בערך, אחרי שחטפה דלקת אחרי דלקת... הרופא אמר שהוא ממליץ על טיפול מונע בעזרת אנטיביוטיקה. זה היה נשמע לי מוגזם לתת לה כל יום אנטיביוטיקה (גם כשהיתה לה דלקת והיינו צריכים לתת 10 ימים זה היה סיוט). בדיוק אז מישהי המליצה לי לנסות לטגן שום כתוש עם שמן זית ואת הנוזל לטפטף פעמיים ביום, לילה ובוקר. גם כשיש דלקת וגם כטיפול מונע. וזה עזר!! היו פעמים שראיתי את המוגלה באוזן ואחרי יום וחצי של טפטופים כבר לא היה לה כלום. עשינו טיפול כל פעם שהתלוננה על כאב או ראינו הפרשה. הרבה פעמים כבר ויתרנו על הרופא...
    במקביל מישהי אחרת המליצה לי להוריד לגמרי מוצרי חלב אבל בגיל הזה זה מאוד קשה ולא ניסינו (אומרים שזה עוזר למי שסובל מדלקות)
    בגיל שנתיים פשוט הפסיקו הדלקות... כאילו לא היה מעולם.

אבל!!! עוד שבועיים יש לנו תור לניתוח כפתורים (ושקד שלישי, אבל זה לא קשור) בגלל שיש לה ירידה בשמיעה ועיכוב בדיבור

• תודה בנות

• בהצלחה
  • גם הגדולה שלי עשתה בגיל של איתן, לא נעים לא נורא, כבר הסבירו לך הכול מסביב, וגם היא עשתה עוד ניתוחון להוציא את הכפתורים,
    שיהיה בהצלחה!

ואם יש שאלות את מוזמנת.

• אני לא מכירה רופא באזור
    אבל אני מאחלת לכם בריאות ובהצלחה

• מקווה שיסתדר בלי ניתוח
  • רק עכשיו קראתי
  • לא מבינה בזה אבל מאחלת בהצלחה והלואי ולא תזדקקו לניתוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה