כאב לי הלב אתמול ברמות אחרות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול נסעתי לבת מצווה של אחת מבנות הדודות שלי...

ברוך ה' בלי עין הרע יש לנו משפחה גדולה ולא ראיתי כמה מבנות המשפחה שלי הרבה זמן...

כולן קפצו עלי וליטפו לי את הבטן והתרגשו וזרקו מחמאות וממש הייתה התקהלות סביבי...

ואז, בזווית העין, קלטתי את אשתו של בן דוד שלי, עם פנים ברצפה. הם מנסים כבר שלוש שנים ללא הצלחה להיכנס להיריון וכל פעם שהיא מגיעה לאירוע כזה מישהי אחרת הריונית (משפחה גדולה בלי עין הרע....) לא ידעתי איפה לשים את עצמי מרוב הרגשה לא נעימה וישר הזזתי את כולן בתואנה שאני צריכה ללכת להגיד שלום בצד השני...

כל הלילה הרגשתי רע עם זה שלא ראיתי אותה וחשבתי איך היא בטח מרגישה
3 תגובות
עמוד 1
  • אכן הנושא הזה כואב מאוד..

גם אני כשאני שומעת על נשים שמנסות להכנס להריון ללא הצלחה כואב לי מאוד עליהן.

אבל את לא יכולה להאשים את עצמך ולהרגיש לא נעים.

כל אחת היא שונה ואחרת.

חוץ מזה אין לי מה להגיד...

שאני מאחלת לה שהשנה בע"ה תכנס להריון אמן אמן.

ומאחלת לכל אחת מאיתנו רק טוב בע"ה.
  • מכירה את ההרגשה ולצערי הייתי בשני הצדדים- נכנסתי להריון אחרי 4 שנים!
    לראות מישהי בהריון אחרי כל כך הרבה נסיונות היה קצת קורע את הלב אך תמיד שמחתי שמחה אמיתית בשביל ההריונית! בעזרת ה׳ בקרוב היא וכל הזוגות המנסים- ייקלטו להריון.

• הלואי ותיקלט עוד החודש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה