היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את הקטן, מפנקים יותר כי הוא הקטן... ככה בגיל שנה+/-.......? או את שלושתם אוטו דבר...? הכוונה כאשר קונים סתם ממתק..צעצוע או כל דבר...
11 תגובות
עמוד 1
אצלנו הקטן דווקא הכי מקופח
לא יודעת. אבל כרגע שחר מקבל יותר מטל. ככה יוצא! ואנחנו משתדלים שלא יהיה ככה. נראה לי זה בגלל שאנחנו עוד מתיחסים אליו כאל תינוק וזה כבר ממש לא ככה!
אנחנו משתדלים לפנק את כולם פחות או יותר אותו הדבר
אצלנו כולם מקבלים שווה בשווה הכוונה לחטיף, חוג, ודברים כאלה
בתור מי שיש לה רק 2 - בינתיים איתמר יותר מקופח. הוא לא מקבל דברים כי הוא לא דורש אותם/מתלהב מהם כמו יונתן. (למשל מתנות שאחיות שלי/הורים שלי מביאים בד"כ מביאים רק ליונתן או יותר ליונתן).
אני מאמינה שכשהוא יגדל זה יתאזן (בע"ה) כדי שלא ירגיש מקופח (כי בינתיים לא מקופח ובכל מקרה הם ירצו את אותו צעצוע ולא משנה למי הוא ניתן)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
אני מסכימה עם קודמותיי... הגדול יודע לדרוש מפאת גילו ולכן הוא מקבל קצת יותר דברים... אבל תמיד שאני קונה לו משהו אני אומרת לו לשמור קצת לאח שלו
מבחינת בגדים נעליים וכו' - אני קונה רק ליאיר כל היתר "יורשים" אותו "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
אצלנו שתיהן מקבלות אותו דבר - הן גם בגיל כזה שאי אפשר לקפח.
אבל כל עוד אפשר לחסוך - אני בעד פייס: ortal_hori
אצלי זה הפוך... נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
נעליים אני לא מעבירה - ד"א ביום שבת קנינו לאיתמר נעליים וגם יונתן היה איתנו והוא לא קינא או דרש נעליים משל עצמו בכלל
מבחינת ה"כמויות" - לכולם אותו דבר...רק שהדרישות/צרכים הם שונים...כל אחד מקבל בהתאם. מבחינת "פינוק" של נשיקות/חיבוקים וכו...אז כן..הקטן הכי מפונק...כי פשוט כולנו "אוכלים" אותו כולל אחים הגדולים שלו
הסבר לגבי הנעליים: "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."