שגית נעלמת לנו??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שגיתוש מה קורה???? נעלמת לנו אני מקווה שהכל בסדר ואת אופטימית....
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי, תודה על הדאגה, התגעגעתי אליכן...

לגבי האופטימיות, מנסה לשמור אבל זה כ"כ קשה.
    כ"כ קשה לשמוע חיובי, לראות הכפלה ויומיים אחרי כאילו כלום.
    כרגע במעקב בטא, שבוע שעבר ירדה ל 69 ומחר בדיקה נוספת, מקווה שתתאפס כי כ"כ בא לי כבר להתחיל טיפול חדש.

מעניין אם צריך להמתין חודש עד למחזור הבא??? לא בא לי להמתין יותר , פשוט רוצה להמשיך בכל הכח עד שיצליח...

מה איתך יקירתי?
  • שגית מאמי

תתעודדי אני יודעת שקשה
    והייתי בסרט דומה
    אבל נגמר ועבר ועכשיו הזמן להתחיל טיפול אמיתי
    עם עובר עם סיכויי הצלחה גבוהים
    ואת תראי שיהיה בסדר !

אוטוטו את שמה

• שגית מאמי עוד חודשיים את בהיריון!!! קטן עליך חודשיים. הגוף שלך מגיב מצויין, גם נכנסת להיריון וגם פלטת עובר שלא היה מתפתח תקין. אני זוכרת ששמעתי שצריך לחכות כמה שבועות מהרגע שהבטא התאפסה, תתייעצי עם הרופא.
    מה זה עוד חודש בשביל היריון תקין? בהצלחה ואנחנו כאן בשבילך
  • תשמרי על אופטימיות כמה שאפשר....

בע״ה טיפול הבא המנצח - הגוף שלך כבר מוכן .....

אמן שהבטא תתאפס ותתחילי מחדש....

בהצלחה מאמי...
  • שגית מאמוש, תשמרי על אופטימיות....
    עוד קצת וגם הזמן שלך יגיע...

דרך אגב, שלחתי לך מייל דרך האתר, קיבלת?
  • היי בנות...

תודה על העידוד.

דיברתי עם הרופא ואחרי שהבטא מתאפסת מגיעה המכשפה...אז זה כבר הולך להיות בימים הקרובים אני כבר מרגישה שזה עומד להגיע...ויאללה אני עם כוחות מחודשים בדרך לטיפול נוסף ואני מקווה שגם האחרון...

קרן יקירתי ראיתי את המייל שלך רק היום, בגלל לחץ בעבודה אני מגיעה הבייתה ואין לי כוח לבדוק מיילים.
    אני יפתח לי פייסבוק ויצטרף אליכן בכייף...

שבת שלום מקסימות שלי
  • שגית מאמי המון בהצלחה בטיפול הקרוב !
    את תראי שהכל יסתדר !!!

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה