סקר ביטוחים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פותחת את הסקר כי אני שמה לב שאנחנו משלמים על המון ביטוחים ובפועל שסוקרים מה זה מציע זה ממש ממש ספציפי
    יש לנו ביטוח חיים (שזה חשוב), ביטוח בריאות (נועם צריך לעבור ניתוח בקע ומסתבר שביטוח הבריאות המשלים הוא רק למקרים קשים לא עלינו ולא לניתוח רגיל כזה), ביטוח אובדן כושר עבודה, ביטוח תאונות אישיות (שנותן לך כסף אם אתה מאושפז רק עקב תאונות ואם שברת גפה)...ואם אני מאושפזת בגלל משהו אחר?

בחשבון פשוט כל חודש רק 400 שח על ביטוחים..תכפילו ב12 חודשים ותכפילו בכמה שנים טובות שמשלמים...
    כשבאמת צריכים אותם העשרות אלפי שקלים שהם מבטיחים להביא זה בעצם מה ששילמנו כל השנים...

אילו ביטוחים יש לכם ומה דעתכם?

אותי זה קצת מעצבן..למה על ניתוח פשוט צריך לשלם השתתפות עצמית כזו גבוהה כשמשלמים על הפלטינום הרבה כסף...
9 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש מאוחדת שיא. ולצערנו אנחנו מרוצים. חוסך לנו המון.
    חוץ מזה יש לנו ביטוח לטיפולי שיניים. אבל לא כ"כ מרוצים כי מסתבר שרק לסתימות רגילות וכאלה, אם צריך סתימות שורש או כתרים וכו ההשתתפות העצמית מאוד גבוהה.

• אוי..ביטוחים ביטוחים

לנו יש ביטוח בריאות (חיצוני,לא של קופת חולים עדיף/שיא וכדומה )
    ביטוח סיעודי (יקר בטירוף אבל אני לא מוכנה לוותר) גם חיצוני.
    לי מעבודה יש ביטוח מנהלים שכולל כל החבילה של ריסק/אובדן כושר וכו...

זהו
  • גם לי וגם לארז יש ביטוח מנהלים
    ביטוח סיעודי של קופ"ח
    לעידן עשיתי איזשהו ביטוח בריאות שאין לי מושג מה הוא כולל
  • היי
    בדיוק היום בבוקר חשבתי על זה כמה אנחנו משלימים על ביטוחים אז ככה:
    לנו יש ביטוח חיים לי ולחזי חוץ מהביטוח של המשכנתא.
    ביטוח תאונות אישיות זה כולל שברים, תאונות דרכים, אישפוזים גם לנו וגם לילדים
    ביטוח בריאות גם לנו וגם לילדים כאשר לילדים יש בביטוח את כמו גדול שזה כולל איבחונים, פסיכולוגים, וכל מיני דברים
    ביטוח סיעודי
    ואנחנו משלמים קרוב ל 1000 שקל כל הביטוחים לחודש

• גם אנחנו משלמים קרוב ל 400 ש"ח על שנינו (כל אחד בערך 220 שח')
    זה כולל בריאות , אובן כושר עבודה , ופנסיה
    משהוא כזה ...

וכמובן שיש את הביטוח דרך המשכנתא שזה עוד 200 שח'
    וקופ"ח עוד 100 שח'

הקיצור כל חודש איזה 700 שח'

ממש מוגזם
  • אוףףףףף
    אנחנו משלמים יותר מ- 800 ש"ח
    יש לנו המון ביטוחים .
    אני כבר לא לא יודעת מה באמת חשוב .... אתה אף פעם לא מודע לדברים הקטנים האלה עד שאתה באמת צריך אותם לא עלינו(כמו שרשמת על השתתפות עצמית המוגזמת)
  • הבאסה הוא שאנחנו לא תמיד יודעים מה באמת כוללים הביטוחים ובזמן אמת יש המון מאבקים..פתאום את מגלה שזה מכסה דברים הזויים
    וזה המון כסף 1000 שח ביטוחים!
    זה מסוג הדברים שאתה אומר לא עלינו..שיהיה...רק שלא נשתמש
    אבל זה לפעמים מרגיש ממש בזבוז כסף
  • לנו יש ביטוח משלים של קופת החולים - וזהו זה
    פייס: ortal_hori
  • בהחלט שלא נצטרך
    אבל אני חייבת להגיד להם משהו..כמו שאורטל אומרת שזה חרטא..אז זהו שזה ממש, אבל ממש לא חרטא
    אני אתן לכן דוגמא אישית...אמא שלי מאושפזת במוסד סיעודי, פרטי ..שעלותו..בואו נגיד מעל 14000 שח בחודש... שממש אין לה אפשרות לשלם..גם לא לאבא שלי..הצלחנו להגיע להשתתפות של קופת חולים/משרד בריאות וכו..אבל א.זה עלה לנו הון עצבים עד שקיבלנו השתתפות שלהם..עדיין כל חודש מחדש מוציאים לנו את המיץ עם הבדיקות שלהם (זכאית/לא זכאית) התשלום שנשאר ו"מתחלק" בין הילדים (ומה לעשות אני בת יחידה כך שאין הרבה עם מי להתחלק ) הוא 6100 שח בחודש ואני עוד אומרת תודה שזה לא 14000 אם היה ביטוח סיעודי- כל זה לא היה קורה...לכן אני כן עשיתי אותו למרות שהוא הכי יקר בין כל הביטוחים.
    שלא נדע ולא נצטרך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה