האם מה שאני עושה נכון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה :
    הבן שלי בחודש 4 בן 4 שנים ועוד שבועיים הבת בת שנה

כשהייתה קטנה אני תמיד הייתי מבקשת ממנו לת לה צעצועים ולא לקחת ממנה בכוח
    עכשיו שמתי לב שהיא ממש עלתה על זה היא תמיד בוכה לי אם לקח ממנה משהו והיא רוצה רק הצעצוע שבידו ורק הוא
    []
5 תגובות
עמוד 1
  • גמני אומרת לירין לפעמים שיתן לה, או יתן לה משהו חלופי (כדי שתשתוק) ..
    אבל בהחלט גם חושבת שהיא לא אמורה לחשוב שכל העולם מגיע לה.
    וכן לפעמים אני אומרת לו שהוא יכול לקחת למרות שהיא בוכה ..
    החצופה הקטנה גם דוחפת אותו ממני כשהיא רואה אותו מחבק אותי..
    לזה כמובן שאין מצב שאני מסכימה .
  • אני חושבת שלא צריך להתערב.
    הם ילמדו לבד מה טוב להם.
    מצד שני אם זה מגיע למכות ונשיכות, אז בלי קשר למי התחיל ומה קרה הייתי לוקחת לצד ואומרת בתקיפות: "אצלנו בבית לא מרביצים/נושכים!!"
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אני גם נוטה לא להתערב כי כפי ששמת לב הם לומדים את השיטה... כמובן תמיד שמה לב שזה לא מתלקח לאלימות או לאי צדק מוגזם. אני לא מסכימה לגדול שלי לוותר יותר מדי ומסבירה לו שהוא לא חייב. אני גם מסבירה לו למה זה קורה, שאח שלו לומד ממנו ורוצה להיות כמוהו כי הוא גדול ומשמש דוגמא אז הוא רוצה את מה שיש לו ביד. אני מקווה שזה עוזר להפחית עוינות...
  • אני משתדלת לא להתערב בין הבנות. אם המריבה עוברת את גבול הטעם הטוב, הצעצוע נלקח לגמרי. ולא משנה לי מי צודק.
    את היחס לאיתן אני עדיין כן ממתנת כי הוא עדיין קטן. אבל מצד שני אני לא מרשה לו הכל. המיתון הוא דו צדדי. אני לא מרשה לו לפרק את מה שהבנות בונות, לקחת חלקים ממשחק שכרגע משחקים, למשוך בכוח מהידיים.
    אבל גם מבקשת מהבנות לוותר לו קצת יותר.

• ההבדלים אצלי דומים לשלך, וגם אצלנו הקטנה למדה לנצל את זה שלא מחזירים לה ומציקה לגדולה וחוטפת לה.
    בד"כ אני לא מתערבת, אבל בגלל שהגדולה יודעת שהיא לא יכולה להחזיר אז יש מצבים שאני כן מתערבת, זה לא פייר לגדולה, אין פה שיוויון כלשהוא שאפשר לומר תריבו תסתדרו, כאילו לקחתי לגדולה את האפשרויות ואני אומרת לה תסתדרי...

אז בקיצור, תלוי בסיטואציה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה