היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחת משלכן ויש לי שאלה קצת מוזרה אולי...
    קודם כל, כל החודש הזה, במיוחד בשבועיים האחרונים יש לי תחושה ממש חזקה שאני בהריון, לא יודעת למה. אין לי שום תופעות פיזיות חוץ מכאבי ראש, כאבי גב מדי פעם ועייפות מטורפת. המחזור שלי הוא מאוד סדיר, פעם אחרונה קיבלתי ב31 לינואר
    וכבר אתמול הייתי צריכה לקבל ולא קיבלתי! וזה עוד משהו שמחזק את התחושה שיש הריון ואני מה-זה בבלבלות!!! אני מפחדת לעשות בדיקה כי מצד אחד אם יש הריון אז הוא ממש לא מתוכנן ואם אין אז אני אתאכזב אווווווווווף!
    השאלה שלי היא לבנות שגילו את ההריון בשלבים ממש מוקדמים. מה הרגשתן פיזית ונפשית עוד לפני שעשיתן בדיקת הריון???
21 תגובות
עמוד 1
  • מאמי...אם יש לחץ המחזור גם יאחר לו....
    יש לי הרגשה שאני יודעת מי את...
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • ליטל, אני יודעת שהמחזור יכול לאחר בגלל לחץ נפשי, אבל אני כ"כ מקווה שהוא מאחר מהסיבה הנכונה! ומעניין אם באמת את יודעת מי אני

• אני לא מבינה למה לא לעשות בדיקת דם.

• נראה לי עוד מוקדם מידי לעשות בדיקת דם, קודם אחכה לאיחור של כמה ימים.
  • בכל מקרה העניין יתגלה לכאן או לכאן
  • חחחחח

גם אני קבלתי את ההודעה על ההריון שלי, אחרי שהיתה לי הרגשה חזקה בלי סום סממנים.
    בעצם היו לי בחילות פה ושם... אבל לא מחייבות בכלל כמו למשל אחרי נסיעה..
    וגם פתאום היו לי צמרמורות מרעש של קריעה
    וחוש הריח שלי מאד התפתח...
    האאא וגם בכיתי המון המון על כך שטות כמעט..
    (אז זה אומר שכן היו סממנים?:) )

בכולופן ההרגשה האישית- הרגשית היתה מאד חזקה
    וגם לבעלי היתה תחושת בטן...
    אז חכתי יומיים-שלושה אחרי האיחור ועשיתי בדיקה בבית
    בעלי לחץ עליי כבר שבועיים קודם לעשות, אבל לא רציתי להתאכזב...

לדעתי כדאי לחכות עוד יום-יומיים ואם לא תקבלי- תבדקי בבית.
    כולנו הילדים של אבא בשמים
  • מבחינת תחושות אני הרגשתי פחות או יותר מה שאני מרגישה לפני מחזור, רק כשהמחזור סירב להגיע...
    בכל מקרה אני הייתי מחכה עוד כמה ימים כדי "לבסס" את האיחור מה שנקרא ואחרי זה עושה בדיקת הריון/בדיקת דם...
    מאחלת לך שתקבלי את התוצאה שאת מייחלת לה!
  • מאמי אל תחפשי סימנים לפעמים הסימנים הראשוניים הם בדיוק כמו מחזור
    תחכי עוד יומיים איחור ואז תעשי בדיקה....

בשורות טובות מה שתרצי יהיה
  • אל תהיי במתח או שתחכי קצת או שתעשי בדיקה...
    ההיריון הזה היה נורא לא מתוכנן אצלנו והרגשתי (אחרי חודש של איחור במחזור) שזה היריון, עד אז חשבתי שאלה סתם סימנים של לפני מחזור
  • אסתר, ככה גיליתי על ההריון הראשון - היו לי כאבי מחזור והמחזור לא הגיע ואחרי איחור של שבוע וחצי עשיתי בדיקה בייתית.
    אבל עכשיו גם זה אין לי וזה מחרפן אותי! הבטן נפוחה קצת כמו לפני המחזור
    וזהוווווווו.....הלוואי וזה הריון
  • אני גיליתי מוקדם והיו לי כאבי בטן כמו מחזור... חוץ מזה כלום!

תעשי בטא, הכי בטוח!

• תחכי עוד שבוע אם לא תקבלי מחזור בדיקת דם..!! שיהיה בהצלחהההההההה!!!

• הייתי ממליצה לך לעשות בדיקת דם או בדיקה ביתית
    מאחלת לך שתקבלי את מה שאת רוצה

• זה ישמע קצת מוזר אבל אני הרגשתי שיש לי משהו בבטן...(למרות שהעובר בגודל אפון חח)
    כשהרמתי תינוקת הרגשתי שריר בבטן לא יודעת איך להסביר...
    בכל אופן אם תעשי בדיקה היום או מחר התשובה תהיה אותה תשובה אז אין טעם לחכות

• אין לי מושג לגבי השאלות.
    אני חושבת שאני יודעת מי את

• עשית???....

• אצלי בהריון הזה היתה בדיוק אותה הרגשה - ממש ממש לא מתוכנן , אבל פחדתי לעשות בדיקה כי פחדתי להתאכזב .
    לא יודעת לגבי התופעות בשלב מוקדם שכזה ( בעיקר אם את לא אחת שסובלת מבחילות והקעות ) , אבל אני ממליצה לך לעשות בדיקת דם וכשתיהיה מוכנה נפשית ( גם אם זה בעוד כמה ימים או שבוע ) לגשת למחשב ולראות את התוצאות
    בהצלחה יקירה !

• תודה בנות החלטתי לחכות עד יום א' הקרוב ואם עד אז לא אקבל
    אני אעשה קודם בדיקה בייתית ולפי זה אחליט אם צריך בכלל לעשות בדיקת דם.
    תחזיקו לי אצבעות!
  • חסויה יקרה..
    מחזיקה לך מיליון

• [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה