תעזרו לי רגע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקשיבו , משהו פשוט לא זורם טוב בחפוש עבודה שלי .
    מה שמציעים לי לא מתאים (שעות דפוקות / שכר מעפן)
    ונכון שאין לחץ אטומי מבחינה כלכלית ,ונכון שכיף לי עם הילדים ,אבללל
    די, אני רוצה לעבוד בכל דבר. אי אפשר ככה .
    מבחינתי להיות פקידה . אפילו חצי משרה . רק לשלם את הגן של הילדה מצידי.
    אז:
    אילו חברות כח / אתרים מתמקדים במקצועות כאלו?
    ומה אניע ושה עם הקוח שלי שמופצץ בנסיון מקצועי בתחום שלי , ואין מצב שיקחו אותי להיות פקידה עם כל הנסיון הזה...??
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל דרך ארכיג'וב אפשר למצוא המון משרות פנויות, את לא חייבת לחפש דווקא אצל כוח אדם.

דבר שני קו"ח צריכים להיות רלוונטיים למשרה אותה את מבקשת. לא כותבים למשל ניסיון ככימאית במכון ויצמן אם את ניגשת כמועמדת למשרת מורה ללשון.

דבר אחרון הכי טוב להפיץ אצל ידידים/קרובים/סביבה, יש הרבה עבודות טובות שלא מפרסמים אותן ואפשר לשמוע עליהן דרך אנשים שמכירים.

זה קשה מאוד, סבלנות יקירה, בסוף זה יגיע. הכי חשוב לא להתייאש.
  • התכוונתי אולג'ובס סליחה (ארכיג'וב זה רק לתחום של אדריכלים....)
  • דבר אחרון- לא חייבים להרשם לאולג'ובס, אפשר לשלוח קו"ח למשרה ספציפית בעלות חד פעמית דרך אס אמ אס (לפי מה שזכור לי זה שירות שעולה 14 שקל). ככה אני מצאתי פעם עבודה....

בהצלחה
  • אז אם במשך 4 שנים יש נסיון כQA, ואני לא אמורה לרשום את זה ..
    אז מה אני רושמת ב4 שנים האלו??
    קלטי תקטע - עשיתי תואר במדעיהמחשב ומיד התחלתי לעבוד בתחום . (חוץ מהתקופות של אחרי לידות) אז אין לי מה לרשום!!!!!!! אפילו התואר נשמע יותר מדי ...
  • לא הייתי מוחקת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה