היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני איתך מאמוש........... סובלת מאוד מהחורף הזה... הפשושה שלי בקושי יוצאת מהבית רק בית, גן, סבתא וקניום פעם ב...
ואיייי איזה פינטוז אהה? ממש חלום
גם אנחנו מחכים לקיץ בקוצר רוח... התגעגעתי לים!!!
יואו איך אני מתה שהקיץ יגיע...לקחת את שי-אל לבריכה או לים בפנאן.....
ווואי לתת לה לשחק בבית עם טיטול בלבד......
חלום אהה לילוש? ואנחנו כמובן נפגשות השנה באילת
מזג האוויר הזה ממש לא עושה טוב לאף אחד והכי באסה להיות בהיריון בחורף הקר הזה... כאילו לא מספיק שאני נראת כמו לוויתן עם כל השכבות האלה ממש לא נוח
חחח אסתריקה אני מבינה אותך גם אני הייתי בהריון שנה שעברה בחורף וגם אצלי המשוער היה יוני אבל תחשבי על זה שתלדי בקיץ ותהיי בחופשת לידה בקיץ הכיייייייייייי כיף
המזג האויר הזה באמת מעצבן אבל עדיף להיות בהריון בחורף ולא בקיץ... אני עכשיו עם גופיה ומכנס קצר וחם לי