אההההההההההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ועוד קצת
    אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    אתן לא מבינות איזה עצבים..... בא לי להרוג מישהו.
    היה לנו היום תור עם דניאל לנוירוכירורג ב 12.20, הגענו בזמן
    בדיוק נכנס מטופל שהיה לפנינו. חיכיתי בתור שעה ועשר דקות וכשלבסוף הוא יצא, התברר שיש עוד מטופל לפנינו.
    אתן קולטות, חיכית שעה וחצי בתור.... כמה תינוק יכול להמתין?! ומה גם, הפרימדונה (הרופאה) עןד יצאה להפסקה.
    וכמובן שהייתי בלי עגלה, כי אני לא אסחוב עגלת תאומים מסורבלת כשאני יוצאת רק עם אחד מהם.
    בקיצור, קמתי בעצבים, דרשתי תור חדש (לתור הזה חיכיתי חודשיים וחצי) והלכתי למנהלת הסניף, שהו פלא, לא נמצאת וככה גם הסגנית שלה.

18 תגובות
עמוד 1

• אווווווווווווי מאמי איזה באסה......

• וואי מתוקה שליייייייייייייי
    איזה עצביםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!

• במרפאת מאוחדת באיזור שלי יש סניף קטן ובו רק רופאת ילדים אחת שעובדת אחה"צ - היא כל כך איטית ויצא לי לא מעט לחכות מעל שעה לתור - זה ממש מעצבן- אני מבינה אותך לגמרי ומה שעצוב הוא שאין ממש עם מי לדבר בקופות החולים וגם אם נתלונן לא ממש ייעשה עם זה דבר שישפר את המצב העגום של ההמתנה הממושכת מאוד בתור- וכמה חבל שכך.
    בעניין העגלה- למה שלא תקני עגלת יחיד- יהיו עוד הרבה פעמים שתזדקקי רק לעגלה אחת ולא לשתיים- חבל לסבול ולהחזיק את הילד וגם לו לא הכי נוח.
    מקווה שלא תצטרכי יותר רופאים ואם כן אאחל לך המתנות סבירות יותר!

• אההה סיוט אמיתי!!!!!
    כשיש ילד, כל דקה בתור נראית כמו שעה! אז את עוד אומרת שעה וחצי חיכית בתור- אני לא מקנאה בך בכלל חחחחח

כן- אל תשאירי את זה ככה,,,... תוציאי את זה, תצעקי על מישהו!

• אוי מאמי זה ממש ממש מעצבןןןןןן

• אוייש איזה חוצפההההההההההההה
    איזה קופה את?

גם י זה קרה פעם אבל עם רופא משפחה

• אני עדיין רותחת מעצבים.... והבעלול עדיין בסכנת רצח

• ישראלים זבלים אין מה לעשות
    ואח"כ אנחנו תמהים למה שונאים אותנו בכל העולם

• איכס גועל נפש פשוט גועל
    נשבעת לך בגלל זה אני במה שאני יכולה משתמשת בפרטי
    אין לי סבלנות
    פעם חיכיתי לתור לרופאת עיניים במשך 4 חודשים - ואז חיכיתי בתור שעתיים וחצי עם תינוקת בת 8 חודשים בערך - שלא נדבר על בעית האוכל במצבים כאלה
    רציתי לרצוח מישהו - אז אני ממש מבינה אותך

הבעיה ששם כולם היו עם תינוקות

• איזה חוצפה
  • אני תמיד ויתרתי להורים עם תינוקות כי זה מתבקש!
    והיום אף אחד אבל אף אחד לא מוותר למעני ונותן לי להיכנס עם תינוקת בוכה צרחות.
    ככה זה אנשים זבל!! אסור לוותר ולהיות טוב ככה סתם דורכים עליך יותר!

• איזו חוצפה, פשוט לא ייאמן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה